lassan olyan leszel már mint a lila picsa(kezeit széttár) Ha valaki hozzád szól azonnal kiikszeled (kezeit széttáró) Miért nem ikszeled ki azokat akik nem az ellenzéki összefosásra szavaztak? (kérdőjeles) Technóval, meg a rak.s sz.rral jól elbeszélgetnétek 3 an (fetrengős) Néha benézne hozzátok natürlich felmérné a helyzetet mi a helyzet a hanyatló keleten 😅
A pormentest festoszalaggal faszan meg lehet oldani,tisztitas adott a hozza mellekelt cuccal.
Szabad kezzel mindig elcsuszott es benan nezett ki.
Egy videon lattam hogy mielott leszedem az aljat felrakom,beigazitom,majd celluxal egy oldalon leragasztva fixalom.Ezutan mar konnyu,felrehajtva tisztitom,port festoszalaggal kezelem majd le a foliat es rahajtva ugy lesz fenn ahogy kell.
Ja. Az elsőt én is kicsit bénán raktam fel, de ez is olyan mint minden más. Némi gyakorlattal már fasza lett.
Csak rendesen le kell pucolni meg pormentesen felrakni, de már megvan a rutin.
én vettem 10 darabot, az elsőt mindjárt el is kúrtam mert valami szöszt összeszedett az asztalterítőről, na de sebaj még volt 9 😁
a második egész sokáig elvolt rajta, végén eléggé ramaty állapotú volt, el is repedt meg karcos is volt, nekem ez munka telefon gépekbe világítok vele, veszem fel videóra a működését stb
leesik hol fémre hol betonra szóval kap bőven mindent
gondolta, lecserélem mégiscsak ájfón, adjunk már magunkra
most elsőre sikerült, büszke is voltam magamra, de el is törtem mindjárt másnap mert a slusszkucs valahogy a kijelzőhöz került és be kellett hasalni egy gép alá és elfelejtettem hogy ennyi minden van a zsebben
na másnap új fólia, ez van fent most is pár karc van rajta mert néha kerül a zsebbe ez-az és sok esetben megbántja
amúgy a boltos 4 ezer forintos is többnyire ugyanaz a foshalom 120 forintos alis, csak nekik még olcsóbb mert a használatosabb típusokhoz megrendeli az 50es csomagot
gyerek is pazarolt mint te aztán összefogta a telefont meg egy kistányért és elrepedt keresztbe a hiperszuper gorilla xx mindenálló fólia
le is baszta a tizenkettesről azóta sincs rajta fólia, azt mondja inkább vesz egy másik telefont ha túl ronda lesz
Én inkább bementem a boltba, felrakattam 4000-ért. Azt mondta a gyerek nem lesz buborékos, nem sikerült neki, rakattam vele másikat 🤷🏼♂️ Körbe mindenhol felfekszik frankón, nem pattant még le sehonnan egy kis szilánk se, talán pár apró karc van rajta, január elején került rá.
Szabad kezzel mindig elcsuszott es benan nezett ki.
Egy videon lattam hogy mielott leszedem az aljat felrakom,beigazitom,majd celluxal egy oldalon leragasztva fixalom.Ezutan mar konnyu,felrehajtva tisztitom,port festoszalaggal kezelem majd le a foliat es rahajtva ugy lesz fenn ahogy kell.
Csak rendesen le kell pucolni meg pormentesen felrakni, de már megvan a rutin.
Mondjuk Samsunghoz tuti nincs nekik.
a második egész sokáig elvolt rajta, végén eléggé ramaty állapotú volt, el is repedt meg karcos is volt, nekem ez munka telefon gépekbe világítok vele, veszem fel videóra a működését stb
leesik hol fémre hol betonra szóval kap bőven mindent
gondolta, lecserélem mégiscsak ájfón, adjunk már magunkra
most elsőre sikerült, büszke is voltam magamra, de el is törtem mindjárt másnap mert a slusszkucs valahogy a kijelzőhöz került és be kellett hasalni egy gép alá és elfelejtettem hogy ennyi minden van a zsebben
na másnap új fólia, ez van fent most is pár karc van rajta mert néha kerül a zsebbe ez-az és sok esetben megbántja
amúgy a boltos 4 ezer forintos is többnyire ugyanaz a foshalom 120 forintos alis, csak nekik még olcsóbb mert a használatosabb típusokhoz megrendeli az 50es csomagot
gyerek is pazarolt mint te aztán összefogta a telefont meg egy kistányért és elrepedt keresztbe a hiperszuper gorilla xx mindenálló fólia
le is baszta a tizenkettesről azóta sincs rajta fólia, azt mondja inkább vesz egy másik telefont ha túl ronda lesz
Nem hajlitott kijelzon teljesen jo.
https://top-store.hu/Xiaomi-Mi...