Ja, ha csak ennyi akkor katalizátor sem kell,végülis csak meleg lesz tőle. Ez akkor egy hosszútávú befektetés, hamar co-val meleget csinálunk aztán nem kell majd fűteni azon meg akkor spórunk. Hülye!
Hollandiát sajnálni fogom, de a britek már leírták (kiírták) magukat előttem.
Egyébként meg pont azt írtam: a személyautóknál a széndioxid a LEGKISEBB probléma, hiába azért van a felhajtás. Ha a kínai meg az indiai sokat megy a 20 éves (színvonalú) szarával, az nekünk ugyanúgy árt, mint nekik. A korom meg a nitrogénoxidok viszont itt maradnak (a sűrűn lakott városokban) és halnak meg tőle az emberek sornban....
Motorozni - na az a teljesen felesleges légszennyezés (ott a legkorszerűbb is csak most lett EURO5, de nem sokunk jár ilyennel....) . Mégis csináljuk, mégis szeretjük.
A széndioxidtól "csak" meleg lesz - ráadásul az egész világon (tehát nem helyspecifikus a szennyezés). A korom és a nitrogén-oxidok meg ölik a városi népeket. Ott helyben, ahol használják ezeket az autókat.
Kevesebbet mész, de azt tök feleslegesen. Előállítasz kétszer annyi CO-t mint egy dizel hogy csinálj két nyamvadt képet. Szóval tévedsz, te vagy aki feleslegesen szennyez.Euro 6?az 14-ben hozott norma.
Az enyém TUDJA az EURO6-ot, ráadásul azt dízeles csalószoftver nélkül.
Nem tudja a korszerűbb EURO 6.2-t ez igaz. És?
Ráadásul pöttyet kevesebbet megyek vele nálatok - tehát kevesebbet is szennyezek. Aki egy fos ótvar tizenéves füstokádó dízellel SOKAT megy, na az szennyez, nem én. De te ahhoz (is) hülye vagy hogy ezt megértsd.
Aztán miért lovagolnék ezen két napja? Tegnep beszéltem ezt a bogyóval, még csak nem is veled. Mejd te jöttél a kérdéseddel amire én válaszoltam. Nem kérdezel, nincs téma.
Igen, a 18ban bevezetett emissziós norma szerint, a sima szivó motorok kivételével mindenbe kell lennie. Ennyit mondtam. Hogy a tietekében miért nincs az nem az én gondom.
Akarja a hóhér megmagyarázni hogy van benne. Mikor állítottam hogy van ebbe a két szarba opf? Még csak nem is én állítom, én csak belinkeltem azt ahova le van írva hogy mikortól kötelező.
Én meg mellette a tojotát(kezeit széttáró)
De nyugtass meg, hogy egy jó dácsiát vettél és nem egy betegágy rönót 😄
A mérgező anyagok (elégetlen széndioxid, szénmonoxid, nitrogén-oxidok) ellen viszont elég hatásos. Már ha működik rendesen....
Egyébként meg pont azt írtam: a személyautóknál a széndioxid a LEGKISEBB probléma, hiába azért van a felhajtás. Ha a kínai meg az indiai sokat megy a 20 éves (színvonalú) szarával, az nekünk ugyanúgy árt, mint nekik. A korom meg a nitrogénoxidok viszont itt maradnak (a sűrűn lakott városokban) és halnak meg tőle az emberek sornban....
Hogy hollandia és anglia víz alatt lesz az meg kiafaszt érdekel. 😂
Nem tudja a korszerűbb EURO 6.2-t ez igaz. És?
Ráadásul pöttyet kevesebbet megyek vele nálatok - tehát kevesebbet is szennyezek. Aki egy fos ótvar tizenéves füstokádó dízellel SOKAT megy, na az szennyez, nem én. De te ahhoz (is) hülye vagy hogy ezt megértsd.
- Hidd el, hogy az enyém sem. 😆
szóval végül punci kocsi lesz nekem is az astra helyett?
😬