Nincs ilyen, fotó alapján nem bizonyítható egyértelműen az öv nem használata. Ezért nem mennek bele ők sem, max azért hogy hátha magától beismeri a hülye.
fene se tuggya lehet. Egy rendőr cimbi mondta régebben ha nem vagy bekötve azt elmégy a véda alatt akkor az sose derül ki(kezeit széttáró)
A gyorshajtás viszont kiemelt dolog az kiküldik, ilyenkor ha látják, hogy a biztonsági öv sem volt bekapcsolva naná,hogy azért is mén a bünti(meghajlós) Neked akkor szerencséd volt, hogy csak a 300 ezres pénzbüntit kaptál városba 120-ért, hozzátehették volna övért a 30-at pluszba 😅
Nem te mondtad egyszer régen szintén nagy vitába folyva hogy gyorshajtásos közig birságnál ha nincs bekötve a paraszt azért is büntetés van pluszba? Csak kérdezem mert a minap sikerült kreálni egyet szembe fotóval és most se volt öv bekötve de csak a gyorshajtással voltak elfoglalva. Ezek egyre gyorsabban küldik a fizetnivalót, alighanem kell a pénz a választások utánra.
Az elete is kinszenvedes,foleg hogy most picit elfelejtette a nagy renyozásban a 4. 2/3-ot,igy amikor lehet eszibe juttatom. 😆
Mert elozekeny vagyok. 😅
azé 41 év alatt megtanulhattál volna már vezetni (fetrengős) bár 41*6000=246000 lehet még nincs elég a vezetett km-er8fetrengős) Nálam ez 8-10 év(gondolkodós) Asszem nekem 92 augusztustól van papír lassan 30 éveset jubilálok(kezeit széttáró) CE is meg van már kb. 16 éve(szemeit körbeforgató)
Szóval akkor most már a ford megalkotói is hülyék 😂 meg még egy csomó más márka.aki igy használja ezt a műszaki zsenialitást 😂
Egyébként legjobb vétel volt eddig meg a többi általam használt ford is. Kopón kivül nem igazán kellett rákölteni egyikre se. Az igénytelenséget meg kevés autó tolerálja hosszutávon, majd a pözsódat nézzük meg öt év mulva. Ez nem toyota hiace ami mindent kibir. A dáliáról meg ne is beszéljünk.
Fejezd mán be a faszom nem veszed észre, hogy te rugozól ezen? Ismételgeted a bugyuta faszságaidat én csak válaszolk bár de minek azt én rugózok ezen 3 napja(fejét fogó) te rugózol rajta baszki csak kötöd az ebet a karóhoz(kezeit széttáró)
A gyorshajtás viszont kiemelt dolog az kiküldik, ilyenkor ha látják, hogy a biztonsági öv sem volt bekapcsolva naná,hogy azért is mén a bünti(meghajlós) Neked akkor szerencséd volt, hogy csak a 300 ezres pénzbüntit kaptál városba 120-ért, hozzátehették volna övért a 30-at pluszba 😅
Ilyen már volt felénk pár éve, akkor ismerős cége járt ugyanigy szinte megegyező esetből kifolyólag. Ezek semmiböl se tanulnak 😂
az én szarom csak kibír 5 évet a gariba azt mén a levesbe (kezeit széttáró)
Mert elozekeny vagyok. 😅
Talán még a tőtöttbagó.....
Egyébként legjobb vétel volt eddig meg a többi általam használt ford is. Kopón kivül nem igazán kellett rákölteni egyikre se. Az igénytelenséget meg kevés autó tolerálja hosszutávon, majd a pözsódat nézzük meg öt év mulva. Ez nem toyota hiace ami mindent kibir. A dáliáról meg ne is beszéljünk.