Baszki,ott elvileg lennie kéne egy gumi bizgerének ami lefogja a csöveket.Nem rakhatták vissza jól mondjuk lánc takarításkor.
Ha jól emlékszem két túlfolyó és egy vízcső fut ott.
És pont a vízcső?
Jut eszembe,amit meg lehet még nézni hogy nem a tágulási hanem a vízpumpa csatlakozása a blokkba.Ott van egy vagy két O gyűrű,pont az oldaltámasz felett van,és ott megy rá a gumicső is.
Lehet a hűtőfolyadék cserénél azt a csövet kötötték le hogy leeresszék,és nem húzták meg a bilincset,de az O gyűrűket se nagy kunszt kicserélni,csak ki kell rántani a fémcsövet a csavar oldása után.21-es cső,14-es,12-es csatlakozók.Mind bilincses,de a 22-es O gyűrű cseréje sem nagy kunszt.
Igaz sose ment szét,főleg szinte új motoron.Én a bilincsre tippelek.
Eladó cimbora motorja 2001es itthoni első tulaj, 120ezer van benne, frissen fényezve a tejfelesdoboz.
Van egy donorja labancból, az karcmentes 39ezret futott. Darabja 700ezer ha egybe viszed lehet alkudni is.
Ha jól emlékszem két túlfolyó és egy vízcső fut ott.
És pont a vízcső?
https://shop.goproo.cc/hero9-b...
Lehet a hűtőfolyadék cserénél azt a csövet kötötték le hogy leeresszék,és nem húzták meg a bilincset,de az O gyűrűket se nagy kunszt kicserélni,csak ki kell rántani a fémcsövet a csavar oldása után.21-es cső,14-es,12-es csatlakozók.Mind bilincses,de a 22-es O gyűrű cseréje sem nagy kunszt.
Igaz sose ment szét,főleg szinte új motoron.Én a bilincsre tippelek.
Van egy donorja labancból, az karcmentes 39ezret futott. Darabja 700ezer ha egybe viszed lehet alkudni is.
Tudva, hogy hány motorod volt!
Milyen a bömbi!?
A Triumph-ot el is adtad?
Részemről marad a suzuki, mert nagyon szeretem
Most van a szervizbe olaj és fék folyadék cserén....
Hol talàltad?