Én is nagyon remélem hogy lehet menni normálisan. Tavasszal mi nagyon a Balkanra akarunk menni. Dubrovnik, Kotor turik nélkül milyen szép lehet
Utána meg Dolomitok. Én már fixen tudom merre megyek, pályamatrica, gyorsan végighúzom a gázt éjjel 2körül eindulok, 6körül már Cortina környéke de lehet nem is akarok bemenni addig, irdatlan szállás árak voltak tavalyelőtt is már
Vagány a San Boldo de olyan hirtelen jön és megy. Garda-tó is vagány de azért ott körülötte kemény a terep inkább Most a vírusban nem tudom mi a helyzet, de nyáron kegyetlen embertömeg. Nem lehet haladni, nem tudsz megállni sehol. Embertelen sok az ember
Életemben nem vágytam baszott hosszú unalmas északi útra.
Inkább bolzano körül egy félreeső kempingben letámasztanám a bodegát,lehetne benne csövezni,és a környéken fostorogni pár napig.
A garda tabat és a San Boldo hágót még nem láttam.
De ez csak a téli uncsiból tervezés.
Ket dolgot kene ezzel megsporolni,a dogunalom oda-vissza uszkve 700 km,es lehet kvalzi 0.napi elozo este indulassal egy ejszakai odaut.Meg vissza,igy a szabadsagbol sokkal tobb jut az elmenyre.
Akkor dobozosba bepakol odaér gurulgat a fagyizó körül majd hazadobozol stilus a idei nyerő? Főleg ha teszted és beoltásod is lesz akkor valószínű kivitelezhető
Főleg repuloknél