Használtban nem nagyon fogsz találni, mert nem sok fut, amiket meg el sem adnak. 675-ből találni néha. Próbálj ki egyet... ha van rá lehetőséged, mosolyfaktor biztosítva, ilyen ni:
Szerintem ezt kulon nem lehet megvenni. Legalábbis az online alkatrész oldalakon a rajzokon nem lattam külön tételként. Lehet kormánnyal együtt van? Ah biztos, hogy az univerzális tükrökhöz adott rögzítési megoldások használatához, ez a kormányból ki kell operálni. Na ez nekem nem jött be. Inkább lemertük a méreteit aztán CAD progival megtervezte egy barátom, 3D nyomtatóval meg kinyomtattuk
Kijelzore felesleges, foleg a tiedre, a tobbi se kopott meg, talan egy lehelletnyit kifejenyesedett a matt kalyhaezust, a sarokvedo meg ranezek mert nem remlik milyen.
még tankpadom sincs, a gyari gumi nem jott be kinezetre, a regi fele carbon verzio meg nincs 765-re,de nekem spec a tanktaska zipzarja kopott el gyalazatosan, mer nagy a belem. , .
Az a zipzar amivel novelni lehet a taska terfogatat.
Meg utana kell neznem hogy tudja e egy taskas cserelni.
igen erre, de az asztalon beepites elött
turkalok az agyamban es nem a dobozban de nem elnekszem hogy ez nekem megvolna.ha meg nincs akkor nem tudom a veget felrakni magyarul kell ilyet szereznem
Kijelzőre, tankra térdnél, labtartónál a kis lemeznél egyéb helyeken mennyire kopik a vas? Érdemes valami fóliát egyebet fekrakni rájuk? Ha igen millyet? Mivel van talasztalatotok? A Hornetem és az ezres is szépen kopogatott, fakult.
Amugy kb evjarat?
Amúgy tènyleg nincs tegnap szètturtam a kincseslàdàt
Ilyen: https://ab-m.de/en/motorcycle-...
még tankpadom sincs, a gyari gumi nem jott be kinezetre, a regi fele carbon verzio meg nincs 765-re,de nekem spec a tanktaska zipzarja kopott el gyalazatosan, mer nagy a belem. , .
Az a zipzar amivel novelni lehet a taska terfogatat.
Meg utana kell neznem hogy tudja e egy taskas cserelni.
en meg minimalista vagyok es csak 13.9gramm extra suly
turkalok az agyamban es nem a dobozban de nem elnekszem hogy ez nekem megvolna.ha meg nincs akkor nem tudom a veget felrakni magyarul kell ilyet szereznem