Én alapvetően imádom az Apriliákat. Kb ugyanúgy vagyok vele mit a Street-emmel. Havernak volt egy parika állapotú 2008-as RSV1000 Factory-ja. A részleteiben el tudtam veszni. Cimbora eddigi kedvenc motorja volt, soha semmi baja nem volt vele leszámítva a tipikus RSV hülyeségeket mint pl hogy lelevegősödik a kuplung, fék. Az hogy többet eszik SZERINTEM eléggé relatív kijelentés :) Egyrészt mert a motorozás hobbi. Másrészt mert 165 lóerő azthiszem és ahhoz kell nyál hogy menjen :D
Hát ha azt mondanák nekem hogy " Figyu tesó add a Triumph-ot és kapsz helyette egy Tuono V4-et " erősen elgondolkodnék rajta (de ugye ilyen nincs xD ) Gyönyörű bringa, ha a Street-et leváltom valószínűleg Tuono lesz az utód ( lehetőleg Factory )
Na ja,de a tuono akkora mint egy tacskobicikli.Anno benn voltam a millemotornal a robihoz valami alkateszert az ajto mellett allt egy sportbizgere mondom ne de jo az uj rs 125 fiataloknak.Erre bazz egy rsv 4 volt,nem embernek hanem hobbitnak mereteztek.
Szervusztok! Motorvásárlás előtt állok, és az Aprilia Tuono (4 hengeres) ill. Triumph Speed R között vacilálok. Van valakinek tapasztalata a 2 típus összehasonlításáról: menettulajdonságok, szervíz (megbízhaóság, alkatrész árak), fogyasztás, ilyesmi? Jelenleg egy Hornetem van, de már kicsit unom... Válaszaitokat előre is nagyon köszönöm!
Na meg jött a labtartom ma,igaz 5 és okt7 közé jósoltak,.igaz hogy bayes ember 08 asnak írta de 100an jó a 2005tol.
Köszi még 1 a linket
Ismét a régi díszben pompázik a kicsike speedy ,és a tankot előbb teleraktam levegővel majd benzinnel, holnap is kell
Ezen a képen látszik a hátsó lábtartó ugyebár nem az ívelt kinyúlós gyári. Nos a kérdés ilyet honnan lehetne beszerezni? Valahol olvastam hogy gixerét rakják rá?!
ducati tol nem vennék robogót, hd tol sportmotort és japotol csopert ,
A daytonaé 30 pénz utánanézek a gixer hogy jönne ki! Köszi!
Köszi még 1 a linket
Ismét a régi díszben pompázik a kicsike speedy ,és a tankot előbb teleraktam levegővel majd benzinnel, holnap is kell
www.ebay.co.uk%25252Fsch%25252...]https://www.google.hu/search?q...[/url]
Ezen a képen látszik a hátsó lábtartó ugyebár nem az ívelt kinyúlós gyári. Nos a kérdés ilyet honnan lehetne beszerezni? Valahol olvastam hogy gixerét rakják rá?!