ma már tényleg őszies az idő...asszem délután megyek is motorozni mert még tudok
megjöttem,jó volt a találka,hajnali 3-ra értem haza,bár én még bírtam volna
szerintem Pesten Ti olcsóbban dolgoztok....olyan ronda meg nam vagyok hogy akkora munka lett volna belőlem jó csajt csinálni,na mindegy nem írom ide mennyit fizettem,hanyadt vágnád magad rögtön...ja és baráti alapon
nem mert tudják , anya + LÁNYA KAPCSOLATÁT , és hogy tartózkodik , a média előtt , de állítólag , holnap elmegy a beköltözésre pedig nagyon sértő , amiket a lánya mond róla , én már csak tudom , előttem nőt fel ez a kis hülye picsa , húú de megverném , na jó csak kicsit
húúúúúúú , ez jó kérdés anya 17-évesen szülte meg , mert a mama azt mondta erőltettet esküvő , utána rohamos válás , apuka nuku , anyuka tanulás , kő kemény munka , és nem karrier lemondás , mert ugye nem ugyan az rossz viszony lett az anyával , és ezt a kislányka nem tudja az anyának megbocsájtani , hogy dolgozott , éjjel -nappal , és a mama nevelte . és anyuka mondta , hogy ő ki marad a médiából , de anyuka sírt , nyomta az sms- a kis hülye , buta lányára
Fáj a fejem egy kicsit
örülök , hogy jól érezted magad
megjöttem,jó volt a találka,hajnali 3-ra értem haza,bár én még bírtam volna
jó a hajam?mehetek vele oszt.talira?
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
meg kellett fürdetni,a szőre még mindig nem olajmentes de már ez is valami.volt ám nyivákolááááás,karmolás