Annyira összesároztad, hogy le kellett mosni?
Nem protektormellény kell neked vazze, hanem fürdőgatya. :D
Valamelyik nap átugrok már végre megnézni a vadat!
Tegnap 2 GSR-rel is találkoztam a környéken
az egyik egy kék hosszú szöke hajú sofőrrel Környén,a másik meg egy ezüst talán,Majk felől fordultak Környe irányába egy sárga GSX-R-rel
nem ismerős senkinek?
7végén már lehet gurulni! melegszik az idő!
szeva, akkor te nem hallotad, szilánkokban a motorom, még egy leömlő hiányzik hozzá, meg egy hengerfejtömités, na meg az uj olaj olajszürő, és járhat a motor, esztétikailag, még egy teljes idomgarnitura, meg lámpák, utána jöhet a lime parti, ami most biztosan elmarad, sajnos,
Annyira nem veszik komolyan ezt a reg dolgot,annyi hogy mikor a pályán sorra kerülsz akkor egy lépéssel kevesebb...De természetesen lépni fogunk ha úgy alakul
Csak beírtam a keresőbe,hogy bozso,és ezt a hozzászólást dobta ki.Szerintem regisztráljatok,ha van kedvetek jönni,mert nem lesz hely később.Maximum lemondjátok,ha nem jönnek össze a dolgok.
Itt lehet jelentkezni: nyiltnap@hungaroring.hu
Rendeltem az e-bay-en napsütést ,addigra pont megérkezik.
Tesómnál nagyobb az esély hogy megy,nállam se kizárt,de az anyagiaktól függ inkább.Fizetés és csekk befizetés után tudok neked választ adni.Különben meg mikori hozzászólásomat találtad meg te :O))))
Nem protektormellény kell neked vazze, hanem fürdőgatya. :D
Valamelyik nap átugrok már végre megnézni a vadat!
az egyik egy kék hosszú szöke hajú sofőrrel Környén,a másik meg egy ezüst talán,Majk felől fordultak Környe irányába egy sárga GSX-R-rel
nem ismerős senkinek?
7végén már lehet gurulni!
melegszik az idő!
TEVE kötelező!
Lehet kardozni!
tönkrevágtam pár napja
Itt lehet jelentkezni: nyiltnap@hungaroring.hu
Rendeltem az e-bay-en napsütést ,addigra pont megérkezik.
Tesómnál nagyobb az esély hogy megy,nállam se kizárt,de az anyagiaktól függ inkább.Fizetés és csekk befizetés után tudok neked választ adni.Különben meg mikori hozzászólásomat találtad meg te :O))))