Nem jó semmi sem, dugni van kivel, de egy értelmes barátnőnek való nem jut... meló szar, de csak szarabb lesz és jön a tél, nem lehet motorozni. De amúgy semmi jele a depressziónak
Hát ha jogilag vagy rá kíváncsi az erről szóló 35/2000 (XI.30.) BM rendelet a következőket tartalmazza:
97. § ....
..... (3) A jármű elidegenítése esetén a törzskönyvet, forgalmi engedélyt és a már korábban felhasznált járműkísérő lapot, valamint a 44. § (2) bekezdés f) pontja esetén az eladó által elvégeztetett előzetes eredetiség vizsgálatról szóló hatósági határozatot a jármű jogszerű megszerzőjének át kell adni.
A 44.§ (2) bek. (f) pedig ezt tartalmazza
.... 44. § ....
.... (2) Az előzetes eredetiségvizsgálatot - a (9)-(10) bekezdésekben foglaltakat kivéve - el kell végezni:
....
.... f) a jármű - kivéve a lassú járművet és a lassú jármű pótkocsiját - tulajdonjogában bekövetkezett változás nyilvántartásba vételekor;
Bár nekem is a kocsimnál nekem kell fizetni...
szóval a lagzidon nem fogok még egyhamar táncolni
de hirtelen fordult a kocka
mivel hogy megrendezik.....amúgy meg nem megyek mert hirtelen fontosabb dolgom akadt Devils idén nélkülem lesz
(jogi szaktanácsadás ötezeré' nálam )
97. § ....
..... (3) A jármű elidegenítése esetén a törzskönyvet, forgalmi engedélyt és a már korábban felhasznált járműkísérő lapot, valamint a 44. § (2) bekezdés f) pontja esetén az eladó által elvégeztetett előzetes eredetiség vizsgálatról szóló hatósági határozatot a jármű jogszerű megszerzőjének át kell adni.
A 44.§ (2) bek. (f) pedig ezt tartalmazza
.... 44. § ....
.... (2) Az előzetes eredetiségvizsgálatot - a (9)-(10) bekezdésekben foglaltakat kivéve - el kell végezni:
....
.... f) a jármű - kivéve a lassú járművet és a lassú jármű pótkocsiját - tulajdonjogában bekövetkezett változás nyilvántartásba vételekor;
most aztán ki vagyok segítve...
én pl amikor vettem a gépet mindent én fizettem rá(eredetvizsga átiratás.....)