cső bozso, ma akkor már kilöve mert most érkeztem haza, hengerfejtömitést kell cserélnem a gépben, holnap pesten melozom szerintem holnapután délelött vagy azután tehát szerda csütörtöük, addigra kerül olyan állapotba hogy töltést tudjunk nézni. elöre is köszi a segitséget, tud valaki tatabányán hengerfej tömités készitőt, ha a pinkbe nem kapnék hozzá jól jönne hogy ma haadjak a géppel. üdv mindenkinek, délután kimegyek szerintem mekizni egy kicsit, aki akar tartson velem.
Bocs nemvoltam netközelbe!A héten délutános vagyok,ha személyesen kívánod a kérdéseket akkor d.u. 1 ig tudunk összerakni valamilyen meetinget!Próbálom majd figyelni a fórumot,elvileg most szerzek be egy laptopot meg netet otthonra és akkor naprakészebb leszek!Az a gép amiről raktál fel képeket ide?Az elvileg H-széria ami eggyel régebbi széria mint az enyém..Más váz más teló más blokk...
Bocs nemvoltam netközelbe!A héten délutános vagyok,ha személyesen kívánod a kérdéseket akkor d.u. 1 ig tudunk összerakni valamilyen meetinget!Próbálom majd figyelni a fórumot,elvileg most szerzek be egy laptopot meg netet otthonra és akkor naprakészebb leszek!Az a gép amiről raktál fel képeket ide?Az elvileg H-széria ami eggyel régebbi széria mint az enyém..Más váz más teló más blokk...
Majd Írj!
Helló!
mire fel?csak úgy?