általában az eladó állja,ezzel is növelve a bizalmat a leendő vevőnél,hogy koser a járgány,szerintem,én legalább is ha vevő lennék így egyezkednék.
ha eladó lennék,fizesse a vevő,ha madár,és ráadásul háton repül
áááá,segítség !
Szerintetek,ha el akarok adni egy autót,motort,bármit!Akkor az eredetvizsgát kinek kell megcsináltatni ?!
Van erre vonatkozó jogszabály?
csak mert eladnám az autóm hitelátvállalással és nem neagyon tudunk megegyezni az eredetvizsán !(ami amúgy csak lehúzás,de mind1)
tehát ha vki tud erről vmit írjon mán...biztos van köztünk ebben illetékes !?
Köszike
üdv, a mai nap sajna eluszott autót vizsgáztattam, és holnap küldöm be a hengerfejtömitést csináltatni, ugyhogy szerintem a szombat lessz az összerakás napja, de lehet a vasárnap is meglátjuk. üdv
Nem is szeretek a kritikus időpontba menni, pedig néha muszály de a 100ast már nagyon ismerem 3 éve mindennap szinte megyek rajta ugyhogy ott nincs gond, bevallom néha ott is elnézem, de hála istennek ritka, nappal éjszaka semmi gondom a szürkületek és abbol is az esti na az nagyon gáz, igy jártam máskor majd ovatosabban
sajnos tudom, de a xenon égők nagyon nagy segitséget nyujtottak, de lehet elbiztam magam, nem fogok este vezetni szürkületben , mert ha belegondolok, sokszor tényleg csak ugy mentem, látni nem láttam.
ha eladó lennék,fizesse a vevő,ha madár,és ráadásul háton repül
na ezzel kint vagy a vízből
Szerintetek,ha el akarok adni egy autót,motort,bármit!Akkor az eredetvizsgát kinek kell megcsináltatni ?!
Van erre vonatkozó jogszabály?
csak mert eladnám az autóm hitelátvállalással és nem neagyon tudunk megegyezni az eredetvizsán !(ami amúgy csak lehúzás,de mind1)
tehát ha vki tud erről vmit írjon mán...biztos van köztünk ebben illetékes !?
Köszike
én is mondtam hogy az jó motor de az Ő ízlése,ő döntése
miért nem vesz gsrt?:)van egy pár eladó az oldalon,és garantálom jó kis vas!:)
gondoltam csinálok egy vidijót,most úgyis divat!:D
gsr:)
Cső!
Sok szeretettel meghívunk benneteket az alábbi eseményre:
II. Mikimoto Győr
Széles utat...
A szervezők