lehet tudni ki volt a hondával?sógort kérdeztem,hogy tud-e valamit, de akkor nem Ő volt szolgálatban (mentős).
csak annyit tudod hogy egy kocsi tört össze ott,de motorosról nem hallott.
Szabó Zsoltit ismered?
Ő is ott dolgozik,eddig karbantartó volt,de most kikerült állandó nappalosba folyamat technikusnak.Egy piros -kék cbr 600 f-je van.
Csőváz
Coloplast sity,3-éve nyomom ott ,most elég kevés az időm menni 3-hejen melózok közben csinálom a korlátlanra a jogsit pénteken lesz a rutinvizsgám de összefutunk majd írok mikor tudunk menni a mekihez
JAJAJJJJAAAAJJJAJAJJJJJJJ!
Most jöttem haza Környére, és egy fekete régebbi CBR600F, ott volt az út szélén megtörve, meg egy autó a vasúti síneken, meg tiszta murva volt az út. Aztán bejöttem Környére, de visszamentem, h tudok-e segíteni...remélem nem lett nagy baja a kollégának.
Futó az lenne,de még vonohorgot kell a kocsimra rakatni.Nem szeretnék tolakodó lenni,ha nincs akivel mennél,és nem akarsz egyedül,akkor kérdezz rám itt ,ha ráérek akkor mennék.
Ja ,te nem ismered a Vojnár Attillát?
Kakucs,euroring(ott még nemvoltam) meg a kawa estik,de az neked anynira nem játszik : O) elvileg beleférsz ha más nem jelentkezik be a haverok közül.Te nem is tudod vinni semmivel se?
Szeva Dixi!
És miért nem szóltál vazeee?Mentünk volna mi is.Azt hittem itthon se vagy.Na mindegy.Elnéztünk komáromba.Volt pár filléres kocsi kirakva azt érdemes volt megnézni.3db ferrari 2db porsche,2-3 merci,meg 2 bentley.Azt téptünk haza.A videóért el kellene jönnöd faszi.Több giga.Nem tudom elkűldeni.Hozzál valamit emivel elviszed.Na csááá!
Széles utat mindenkinek!
csak annyit tudod hogy egy kocsi tört össze ott,de motorosról nem hallott.
ne legyetek jók
Ő is ott dolgozik,eddig karbantartó volt,de most kikerült állandó nappalosba folyamat technikusnak.Egy piros -kék cbr 600 f-je van.
Coloplast sity,3-éve nyomom ott ,most elég kevés az időm menni 3-hejen melózok közben csinálom a korlátlanra a jogsit pénteken lesz a rutinvizsgám de összefutunk majd írok mikor tudunk menni a mekihez
Egy kis feeling:
Rizmayer Gábor IDM Lausitz ring
Most jöttem haza Környére, és egy fekete régebbi CBR600F, ott volt az út szélén megtörve, meg egy autó a vasúti síneken, meg tiszta murva volt az út. Aztán bejöttem Környére, de visszamentem, h tudok-e segíteni...remélem nem lett nagy baja a kollégának.
Ja ,te nem ismered a Vojnár Attillát?
Ha hazaértem majd csörgök a videó miatt is.remélem 7végén már itthon is leszünk!
Addig is széles utat mindenkinek,és gumifákat!
És miért nem szóltál vazeee?Mentünk volna mi is.Azt hittem itthon se vagy.Na mindegy.Elnéztünk komáromba.Volt pár filléres kocsi kirakva azt érdemes volt megnézni.3db ferrari 2db porsche,2-3 merci,meg 2 bentley.Azt téptünk haza.A videóért el kellene jönnöd faszi.Több giga.Nem tudom elkűldeni.Hozzál valamit emivel elviszed.Na csááá!
Széles utat mindenkinek!