igen észrevettem én is és nem csak ebben a topic-ban, vagy mindenki annyira elfoglalt hogy nem ér rá gépezni vagy dolgozik mindenki ezerrel hogy legyen benyára pénz mert ugye rosszabbul élünk mint 4 éve
Mikor felmentünk kakucsra vagy kawa estire,utánna valahogy nem éreztem késztetést hogy utcán botorkáljak,aztán úgy döntöttem minimálisan átfaragom pályára a gépet.Jameg marhára nincs kedvem azt lesni melyik bokorba bújnak meg a rendőrök.Szóval így kb ezért döntötem így.Szép lassan alakulgat a canga,mindíg valamit szögelgetek rajta. Ápropó!Április 24. én időjárás függvényében Kakucsra látogatnánk,egy kis bemelegítésre.Aki átérzi és az időjárás is jó lesz ne legyen Rest...
? nem fér be? mekkora a felnid? 17-be be kell hogy férjen, mondjuk távtartókkal, azt is érdemes lenne megnézned, hogy a "kis" tárcsáék beférnek e, mert ez 6mm vastag
De igen,most indulunk 9-kor.
Szerdán meg csütörtökön leszek itthon.Csütörtökön megyek Tatabányára,ha ott áll a Bitli a ház előtt benézek majd
Valamikor délután.
akkor meg van beszélve majd 1eztetünk még
Mikor felmentünk kakucsra vagy kawa estire,utánna valahogy nem éreztem késztetést hogy utcán botorkáljak,aztán úgy döntöttem minimálisan átfaragom pályára a gépet.Jameg marhára nincs kedvem azt lesni melyik bokorba bújnak meg a rendőrök.Szóval így kb ezért döntötem így.Szép lassan alakulgat a canga,mindíg valamit szögelgetek rajta. Ápropó!Április 24. én időjárás függvényében Kakucsra látogatnánk,egy kis bemelegítésre.Aki átérzi és az időjárás is jó lesz ne legyen Rest...
CSOKI!
Milyen színes lett a tábor itt a fórumon!
Hallom nem mész már utcán...mi az oka?
mert 3-kor megyek dolgozni sajna
Szerdán meg csütörtökön leszek itthon.Csütörtökön megyek Tatabányára,ha ott áll a Bitli a ház előtt benézek majd
Valamikor délután.
mi van,ma nem dolgozol?