Az a gumi még az első motoromon volt rajta használtan,csak le lett véve,mert defektes lett,és bedobtam a garázsba.Tavaly ,mikor elfogyott a bt 03,akkor felraktam ezt,hogy legyen rajta valami.Tapadása 0.Most veszek egy dunlopot rá,medium keveréket, 190/60-ast.A bt 03 is marha jó gumi ez egy soft keverék volt,ajánlom mindenkinek:
Nem hiszem,hogy visszateszem,mert el van csomagolva minden.Ha most összejön ez a meló dolog,akkor jövöre benevezek valami kupába a phoenixre,vagy a Honda kupára,aztán radirozás lesz egész évben.Meg szokott lenni ilyen 3 órás endurance verseny az év végén a pancsin,oda elmehetnénk egy csapattal,ha valakit érdekel esetleg.A pályázás már régóta érdekel,de közbejött pár dolog,és nem volt lehetőségem menni.Most ez a cél,szeretném ezt is kipróbálni.
Félre értetted.A Probléma nem a repsol idommal van,azzal elpöfögtem tavaly is mindenfelé,mert van benne lámpa meg ilyen motor nem csak egy fut az utakon.A probléméma ezzel van:
A cseszneki körben én is benne lennék. Jobb is, ha nem húzzuk annyira, mert nem győzöm cserélgetni a hátsógumikat. :D
A jarddal meg tényleg nem jó találkozni. Legutóbb abba kötöttek bele, hogy nem függőlegesen van rögzítve a rendszámom...
Pedig aztán nem titkolom senki elől. A képeimen látszik.
Jah, vágom. Ezért nem akartam én sem Repsol-t pl. Könnyen megjegyzik, aztán egy idő után bukós. Pedig Imádom a Repsol 1000RR-t.
Az gáz. Pedig jó lenne 1et közösen gépészkedni...
Még nem vettem hátsó gumit,és ami rajta van az 0-ás.Meg most a motorozás egy kicsit félre van téve a hónapban.Most telik le a próbaidőm,és a hónap végén mondják meg,hogy maradjak ,vagy ne.Ha maradhatok,akkor építgetem tovább a motort,inkább megyek kevesebbet,de pályán,mert utcán nem tudok/akarok/merek úgy menni ahogy szeretnék.Akkor meg minek?
Láttad hogyan néz ki a motor,nekem meg nem hiányzik a hiszti a rendőröktől.Már itt nálunk is sokat mászkálnak a rendőrök,ismerik a motoromat,tudják hol lakom,és elég könnyű felismerni mivel egy nagy 21-es szám van rajta.Néha megyek egy kört,de csak itt a környéken pár km-t.Nyáron kimehetünk Csesznekre innen egy páran ha van kedvetek,de én nagyon nem fogok szaladgálni utcán.
A jarddal meg tényleg nem jó találkozni. Legutóbb abba kötöttek bele, hogy nem függőlegesen van rögzítve a rendszámom...
Pedig aztán nem titkolom senki elől. A képeimen látszik.
de jó hogy vagy itt na majd akkó ha ráérsz kikészítjük a pasikat ok?na jó éjt neked majd dumálunk
De inkább fekszik, alszik, meee...
Jóéjt!
ÜL!
Az gáz. Pedig jó lenne 1et közösen gépészkedni...
Láttad hogyan néz ki a motor,nekem meg nem hiányzik a hiszti a rendőröktől.Már itt nálunk is sokat mászkálnak a rendőrök,ismerik a motoromat,tudják hol lakom,és elég könnyű felismerni mivel egy nagy 21-es szám van rajta.Néha megyek egy kört,de csak itt a környéken pár km-t.Nyáron kimehetünk Csesznekre innen egy páran ha van kedvetek,de én nagyon nem fogok szaladgálni utcán.