Húha mi van ezzel a főrummal dögledezik.............
Olyan kérdéssel állok itt most előttetek és szavazásba bocsátom, hogy a 19.-én rendezendő túrán szeretnétek-e ha Szekszárdon rendőri felvezetéssel lenne egy 30 perces figyelemfelkeltő Demonstratív felvonulás a motorosok biztonsága érdekében.
Vitassátok itt meg aztán jelezzetek, nekem ez szervezésben nem sok gondot jelent........
ahogy látom te se vagy sokkal különb azzal h itt savazol.. azt te kezdted ezt az egészet.. olvass csak vissza.. de megsértődni a legkönnyebb.. amúgy meg te szóltál be neki legelőször h alátesznek mindent.. azt közöd nemvolt az egészhez.. azon is elgondolkozhatsz.. jó most az én kurva anyám lesz vágom.. de azért összeszedhetnéd kicsit magad.. azt viselkedhetnél máshogy is.. nem hinném h az az elintézési mód h köpködsz a másikra.. meg irigységből meg tökömtudja miből kitalálod a baromságokat.. szegénynek h esik?.. úgy mint neked ez.. azzal a különbséggel h most te vérig vagy sértve.. mert miaz H..
Olyan kérdéssel állok itt most előttetek és szavazásba bocsátom, hogy a 19.-én rendezendő túrán szeretnétek-e ha Szekszárdon rendőri felvezetéssel lenne egy 30 perces figyelemfelkeltő Demonstratív felvonulás a motorosok biztonsága érdekében.
Vitassátok itt meg aztán jelezzetek, nekem ez szervezésben nem sok gondot jelent........