Szia,részemről csak annyit tudok,hogy talán apa és fia dolgoznak együtt.Próbáltam már utána járni,de nem sok sikerrel!Gondoltam hátha itt valaki többet tud.Szilárdnál voltam most legutóbb,de azt hiszem kicsit elszaladt vele a ló!
Te mit tudsz a vardombi szerelorol ? Egy idosebb embert ismerek de ra vasgolyot sem biznek Egy fiatal srac szerel meg talan, evfolyamtarsam volt mamiban de nem tudom hogy vardombon vagy egyaltalan szerel e a srac
Helló
Bocs az off-ért, de szeretném a segítségeteket kérni egy kérdőívvel kapcsolatban, a kitöltése 2 percet vesz igénybe és rengeteget segítetek vele.
Valaki tud ajánlani szekszárd környéki szerelőt? Szilárd biztos dugig van és most nem szeretnék hónapokat várni. Első sorban állapotfelmérésről lenne szó( kopás a hengerben, főtengely állapota, csapágyak stb...). Egy 125-ös DT-ről lenne szó.
papírkutya... ha jó idő lesz akkor legalább a városban kell menni egy kört... az ég áldjon meg hát ki fogja feldobni a városban sétáló csajok életét egy kis motorról integetéssel ha nem jössz?
most akkor ennek örömére állj fejen kész az enyém is, de már megint szét is kellett szedjem, gondoltam ránézek a kormánycsapágyra mert gyanús volt. Kár volt Olasz köcsög kicsit túlhúzta
Most értem haza a melóból... Nem is tudom, mi lesz hétvégén, mert vasárnap vendégségbe megyünk, szombaton pedig elvileg dolgozom megint... Valami esti szekszárdi vagánykodásban bennelennék... Szerda-csütörtök felé!
Bocs az off-ért, de szeretném a segítségeteket kérni egy kérdőívvel kapcsolatban, a kitöltése 2 percet vesz igénybe és rengeteget segítetek vele.
https://docs.google.com/forms/...
előre is köszi
Dave