Feltételezem elég sokat szerpentineztél xtvel és 950el hogy meg tudod mondani hogy szar vele Ugyan olyan jól kezelhető mint az lc4.. És végül is súlyban is közel azonos az xtvel.. ja.. hogy több mint 2* annyi paci? Deszar az a 950.. ki is megyek leköpöm
Gondolkodtam egy 950es, vagy egy 990es ktmben is.. De nemtom azok szerpentinezni szarok.. meg annyira nem is tetszenek, olyan hülyén néznek ki, valahogy nem tudnám őket hova sorolni..
Na de végülis ja, mindegy.. majd xt-vel márciusban megyek! Addig jó mecsekezést
Tudod.. vitaképtelenekkel nem érdemes vitatkozni. Én is télen csúsztam el, egy 10éves fullkopott, megkeményedett gumival, mert nálam is olaj volt az úton. Ezzel szemben te télen, egy gyenge motorral csúsztál el, új gumival. Béna. )
Ez amit itt művelsz kritikán aluli.. Mehetnél a tv-be, már úgy sincs Saskabaré, itt az ideje a "VassKabaré"-nak.
most itt bizonygatod nekem h milyen ügyes vagy meg milyen jó a yamaha.. eddig meg sírás volt.. azt estél keltél a 125 ös motorral a falu közepén.. azt azzal példálózol h 1X TÉLEN elestem mert olaj volt az úton okosvagy
de kiváncsi vagyok mi kerül 60ezerbe, ez csak az anyag vagy munkadíj is ? Neked is slick lesz rajta mert az menő ?
Na de végülis ja, mindegy.. majd xt-vel márciusban megyek! Addig jó mecsekezést
Ez amit itt művelsz kritikán aluli.. Mehetnél a tv-be, már úgy sincs Saskabaré, itt az ideje a "VassKabaré"-nak.