Nem egèszen ha a sportcsarnok felől jössz, ès úgy kanyarodsz rá akkor láthatod, hogy az utca vège csak chicago feeling... A szerelelő meg az utca elejèn van... Ahol azèrt több 20-30 miskás ház van...
Sziasztok!
Tolnán eddig a Szilárdhoz hordtam a gépemet, de halottam egy másik szerelőről, aki Tolnán a Fém utca sarkán lakik, egy nagyon szép felújított házban. Állítólag nagyon jó szerelő. Valaki tudna róla kis infót szolgáltatni? Hogyan dolgozik, milyen árban?
Előre is köszi!
Igen sikerült megjönni! :D
Szóval aki nem szeretne egyedül jönni a Plázához a közös mocizásra, azzal találkozunk a MOL kúton... :D
Az időre nem lehet panaszunk azt hiszem!
Magyar Balázs motoros barátom megkért, hogy helyette írjak, mert ő külföldről most jön haza és nincs nete.
Azt mondta, hogy 12:15-től várja azokat az embereket akik jönnek Pécsre a Szezonzáró gurulásra.
Szekszárd, Delta, MOL kút.
Idén is megrendezésre kerül a Szezonzáró Gurulás Pécsen, Október 19.-én Szombaton.
Találkozás : pécsi Pláza parkoló hátsó bejáratánál 14:00-tól.
Indulás : kb. 14:40.
Rövid kört teszünk a városban, plázától az Árkádig majd a Siklósi úton feljövünk a volt FEMA irányába és innen közösen gurulva lemegyünk Villányba ahol megállunk inni, enni.
Menü : Zsíroskenyér hagymával :)
Időjárást még nem tudom megmondani, hogy milyen lesz, reménykedjünk a legjobbakban.
Esős nap esetén elmarad és rá 1 hétre, Október 26.-án lesz megtartva.
Valakinek kérdése van, nyugodtan hívjon.
Köszönettel:
Tóth András
0620/54-30-279
Kérlek jelezz vissza, az eseményt a naptárban is megtalálod!
Sok szeretettel várok minden motorost!
Nincsen valakinek kölcsönbe 2hónapra zárható tetejű műanyag hordó 120l-es ha lehet kb 2-3db Vagy ha olcsó akkor megvenném.Kisebb is jó végszügség esetén
Tolnán eddig a Szilárdhoz hordtam a gépemet, de halottam egy másik szerelőről, aki Tolnán a Fém utca sarkán lakik, egy nagyon szép felújított házban. Állítólag nagyon jó szerelő. Valaki tudna róla kis infót szolgáltatni? Hogyan dolgozik, milyen árban?
Előre is köszi!
Szóval aki nem szeretne egyedül jönni a Plázához a közös mocizásra, azzal találkozunk a MOL kúton... :D
Az időre nem lehet panaszunk azt hiszem!
Pláza parkoló 14:00-tól, nem Árkád! :)
Magyar Balázs motoros barátom megkért, hogy helyette írjak, mert ő külföldről most jön haza és nincs nete.
Azt mondta, hogy 12:15-től várja azokat az embereket akik jönnek Pécsre a Szezonzáró gurulásra.
Szekszárd, Delta, MOL kút.
Köszi.
GURULJUNK MÉG EGYET KÖZÖSEN AZ IDÉN!
Idén is megrendezésre kerül a Szezonzáró Gurulás Pécsen, Október 19.-én Szombaton.
Találkozás : pécsi Pláza parkoló hátsó bejáratánál 14:00-tól.
Indulás : kb. 14:40.
Rövid kört teszünk a városban, plázától az Árkádig majd a Siklósi úton feljövünk a volt FEMA irányába és innen közösen gurulva lemegyünk Villányba ahol megállunk inni, enni.
Menü : Zsíroskenyér hagymával :)
Időjárást még nem tudom megmondani, hogy milyen lesz, reménykedjünk a legjobbakban.
Esős nap esetén elmarad és rá 1 hétre, Október 26.-án lesz megtartva.
Valakinek kérdése van, nyugodtan hívjon.
Köszönettel:
Tóth András
0620/54-30-279
Kérlek jelezz vissza, az eseményt a naptárban is megtalálod!
Sok szeretettel várok minden motorost!
Reméljük épségben hazaértetek!
Jó utat nektek!