Köszi Tibi!
Már én sem járok fel a Sport Motorra olyan sűrűn,
csak ha már nem bírom...
Örülök hogy ti még egyben vagytok!
Használjátok ki a jó időt amíg lehet, mert hamar itt a
Szia Gyure! Örülök, hogy nem tűntél el! Látod látod, csak nem kellet volna eladnod a vasat. De ne bánd, motor mindig van, és lesz is eladó. Én Zsolti barátommal szoktam elmenni motorozni, de nem messzire, úgymond Szekszárd környékére. Most esetleg még annyit tervezek, hogy 30.-án lesz Zamárdiban Bodis találkozó, oda még elmegyek, ha itthon leszek, de ezt még sajnos nem tudom. Ha összejön az új melóm, akkor sajna még kevesebb időm lesz motorozni, mint eddig. Ebben az évben eddig 9 ezret mentem. Remélem még egy ezres összejön. Te meg azért figyelgesd a fórumot, mert ha arra járunk, írok, és szívesen meglátogatunk
Szia keki!
Igen, egy hét sem telt bele és elkelt Nyíregyháza mellé.
Már naked bike ként árulják, bár a törött S es műszerfallal..
Azt mondta egy nagyon jó barátom, hogy megkönnyebbülök, ha elvitték a vasat..
Meg kell hogy mondjam, azóta csak napról napra rosszabb és rosszabb! Ez mocskos egy szar érzés! Jönnek elő a régi útvonalak, emlékek... Úgy érzem magam, mint egy szárnyaszegett madár.. Ti sokat túráztatok a többiekkel?
Hali aug.24-én szombaton érdekel valakit egy Kékestető túra,hazafele a kékes háta mögött jönnénk.Kb 600km,Idulás kb9 körül.Ha valakit érdekel jelezze itt
Szia!
Nem tudom, hogy milyen lesz......
Valaki azt mondta, hogy a tavalyi nem volt rossz. Én is most megyek először. Ha gondolod, Baján tudunk találkozni a béke téren, és onnan indulnánk, 5 óra körül. Eddig 3-an vagyunk biztosan, Gulyesz még kérdéses. Holnap nem leszek net közelben, de pénteken megírom, hogy mi lesz. De szerintem péntek du. 5, Béke tér. Fehér GSXR, piros-fekete GSXR, kék R6R.
Helló!
Pénteken elnézünk Monostorra, ide: http://www.sportmotor.hu/motor...
délután 5-6 körül. Ha van kedved, gyere el, nincs messze . Mi még nem egyeztettünk, de majd szerintem a Béke térről indulunk. Persze jöhet más is!
Már én sem járok fel a Sport Motorra olyan sűrűn,
csak ha már nem bírom...
Örülök hogy ti még egyben vagytok!
Használjátok ki a jó időt amíg lehet, mert hamar itt a