Teljesen mindegy, majd alakul na! Előbb legyen motor! Viszont kihasználnám az alkalmat, hogy mindenkinek kellemes ünnepeket, boldog karácsonyt, valamint motorozásban gazdag,balesetmentes boldog új évet kívánjak!
Az imént írtam. :D Szlovénia felől megközelítve. ~1300 km-es túrára gondoltam. Elindulnánk, Letenyénél határátkelés, osztrákiában kanyargás, valahol alszunk (vadkemping ), másnap ugyanarra kanyargás, majd ismét alvás. Harmadnap a horvátok fele vesszük az irányt, Trieszt, Koper útirányon át, majd negyedik nap Pulában alszunk. ... innentől pedig, hogy meddig megyünk az megbeszélés kérdése. Én Senjig mennék , aztán haza.
Mint nálunk, mi arra számítottunk hogy igazi Balkán lesz... de nem 1-2 szétlőtt ház és ennyi. Teljesen kellemeset csalódtunk. Közlekedés kicsit olyan mintha Romániában járnál de teljesen korrekt minden, nem kell tartani semmitől
Bemegyünk KFC-be.. Arc kikéri magának a kajáját, csajszi szalad és már hozza is. Jöhet a fizetés! Szegény pénztáros csaj nem tudta hogy adjon vissza, ez a gyökér meg elkezd röhögni rajta, olyannyira, hogy ezt a pénztáros észre is vette. Mit csinált a fiú? :D ... Rámfogja.. :ASD
Mostar nagyon szép, onnan van egy brutális út Medugorje felé. Mostar előtt meg végig abban a mészkő völgyben az alján kék víz, gyönyörű
Én valszeg május utolsó vagy június első hetében egy komlói haverommal. Csak mi Mostar után még beterveztünk 2 nap Montenegrót is.
nesztek ;)