Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bele az arcomba , vhehhe
koszi sracok, nagy baj nincs, leszamitva hogy kirohogtek az autosok akiket szetgyalaztam a nosztorin .....
Hogy tőled idézzek: "Nem fékez.....kerül...!" Akkor ez most hogy is van? Virsligumi előnyben! Majd ragasztunk rá matricát: Sponsored by APEH
Oda... MAjd egyszer összejön a kakucskálás is.
Akkor mondhatjuk szerencsésnek is a körülményekhez képest, bár gondolom kevésbé elegánsan szerettél volna leszállni a cibberről... Jobbulást!
Az a lényeg, hogy neked nem lett komoly bajod! Szedd össze gyorsan a cuccokat aztán hajrá!
Ja baszki, a GizElla pont oda való kaucsukra. The ló. Jap juri po poutu
Pályázni nemigen alkalmas... Főleg fék nélkül
Mi az hogy nincs? Szegény Gizit már motorszámba se veszed? Pedig jól pirít az öreg.
Én meg összedzsuvázni. Szerinted nekivágjak?
há hugyan gyün mostan idé áz tezsvír hogy mákkora a károm hé? há nem szígyellem, bár nim olyan nágy ... há nem akkora min a rokkojé ...
semmi extra:

oldalidom, kipufogo, hatsofekkar, fekkar, kuplungkar, tukrok, kormanysuly, index, occson megusztam.
kuplungkar 1800 motorsprintben :-)
indexek ujjjjjjjjak volta, az bukas, ujabb 5500
fekkar 3800
hatsofeket kiegyenesitettem
idomot megcsinalja cimboram
tukor meg utangyartott 6500, e-bayon meg 5font/par

hatam faj meg vallam, csizmam kicsit kopott, farmer retkes, beestem az arokba motor meg csuszott.
Ez a nosztori ez a csopak-veszprém szakasz? Mer mi 2 hete mentünk arra egy gyilkosat. Egy RSV Mille Factory-t kergettem fölfele. Anyagi kár jelentős?
Ami nincs azt legalább könnyű tolni... Csak hülyén néz ki.
Akkor toljad! Ha elég gyors vagy az utolsó helyet még megcsípheted.
Te vagy a fő meteurulógus. Én megelőlegezem, hogy nem fog esni és mindjárt indulok letakarítani a motort.
Az a bajom,hogy olyanom nincs.
Szerintem nyerni megy
Na vajon lesz még eső, hogy húzná Noé a bikkfa bütkykös f....ra!
Vazze.... Mekkora a kár?
Indulsz?
jah, hala a kozutkezelonek, hogy nem takaritottak fel a kibaszott murvat amit kiszortak telen a soval ....
Tomi!

kesztyű
Elhajítottad a jó FS-t?
majd ha osszeraktam szegeny mocit, nagy ara volt a hianyzo par centinek a majrecsikon -nosztori rulz
Amilyennel csak akarsz.