Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Múltkor lerohadt a bzmot sárkeresztúrnál, egy ilyennel húzták be Fehérvárra a szerelvényt
Sőt, én is ilyenre kuporgatok Meggyőztek a Nm-ek
Én is emellett a típus mellett tettem le voksomat, a 177nm 3000-es fordulaton megnyert.
hm....
Nyugi, nem vicceltem. Lassan megérkezik. Eladó lett a bőrruhám is.
... na jópoén volt... hírtelen nem tudtam eszik vagy isszák az adott "VN 2000" néven futó valamit, és az egyik jó barátomhoz a googlehoz fordultam, aki felviálogsított, hogy ez mi... ledobbentem... rossz vicc volt! ugye? ? ? ...nyzgtass meg.
Ha már így lebuktam....Kawának Kawa, de nem Z 750 hanem VN 2000. A NAGY álom végre...
hmm... egy kósza hsz... de mégis valakinek sokat jelent... ... z750 mellé tetted akkor végülis a voksod? vagy még ne firtassuk! ... én csak azt tudom mondani hajrá! aztán kíváncsian várom a beszámolókat!
Jóvan, legyen úgy.
Bátor legény. Csak óvatosan!
Nem hangzik rosszul, de most elég rendesen kialmoltam magam alól, ráadásul még össze is kéne barátkoznom vele. Lehet, hogy nézelődni kimegyek.
Na szarom le a tetves időjárást. Pá!
Hungaroring, 15-én csütörtök 18-20h-ig esti motorozás. Én megyek, meg még páran, jöhetnél te is.
Miért? Mi lesz akkor?
Remélem Kifecsegted a titkomat.
Május 15-ig meglesz a kawa?
Ott aztán baromi jól mutatnék. Bukógombát akarsz mi? Cseles, de nem dőlök be neked!
hehe, nagy otlet :-)
Khm....kellemetlen lehetett....
Okk! Kiragasztalak a motor oldalára Szponzoroknak ott a helye!
Kifogások mindig vannak.... Befizetlek! Aztán kötök fogadásokat, abból levonom a beléd feccelt költségeket a többin meg osztozunk. Na? Ha ügyi leszel még egy fagyira is meghívlak!
Szerelünk forgókefét a motor elé...
hat, kozutkezelot vagy megyet lehetne, igazan letakarithatnak a cuccot az utrol ...
Szemetek! Pereld be őket
Még egyik szponzor sem fizetett... A kanyart meg bevenni kell nem kikerülni mert az fáj, lásd Orvil