Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! Küld el a mailcímedet ott válaszolok mindenre személyesen,meg küldök fotókat is!
Azt ám!
Szabadiban csapatostól csak én épp az imént értem haza, ők meg ott alszanak. Azt hittem ilyenkor már nincs cserebogár de Polgárdi után úgy beterített egy dögbél, hogy meg kellett állnom plexit pucolni. Jobbhíjján megköpködtem aztán zsepivel megcsutakoltam
Azt a cserebogaras qrva mindenit!
én csak itt a velenei tó körül
miis ma voltunk Balcsin merre jártál/jártatok?
Sebi is biztos ilyen kukamód olvasgatja csak a fórumot mondjuk szervezgetni azt van ideje
Szia fenyő!
köszi a tel számodat, kérdés, hogy ktmre mennyiért csinálsz kiput?
Szasztok! Szoktam én sűrűbben jelen lenni a fórumon,csak csendestársként!
Gyakorlatilag elég sűrűn benézek!
TJD-nek: tel számom:06 30 644 8009
De az emil címem fent van az adatlapomon!Azt minden nap megnézem!

Széles utat! Fenyő
értem köszi hát remélem ír nekem egy tel számot ha olvas
Fenyooldrider itt szokott fórumozni.... hát nem túl sűrűn, de.... van is pár kipu az adatlapján amit ő csinált...
Raido nem értelek
kabbe csak hogy tudd... elmegyek rénszarvas sztéket enni
(azé inkább lennék a Balatonon )
Balatonra! Perceken belül! Neked meg kellemes rénszarvashajkurászást
nana... hova lépsz mámeg?
Viszlát Fehérvár
Fenyooldrider...
hali sziasztok kéne nekem kipufogó a ktm 250 exc-f-emre valami utángyártott vagy készített 20-tól 30e ftig
légyszi segítsetek köszi:)
Húúúú, mennyi zöcccccség!
Kifosztottátok a Plaza Zöldséges Piacát?
azért adok 320-at.... az már majdnem egy ezres... de hogy jó napod legyen megtarthatod az aprót
es a motorer mennyit adsz?
640-ért érdekel a dolog...
Urak! köszönöm a segítséget! úgy néz ki, hogy hosszadalmasabb folyamat lesz, mint gondoltuk volna! még1x kösz!
Az orig érvénytelenített forgalmi megvan, és az exportpapír. De advételi nincs az olasz csákánytól...
Majd hétfőn utánnakérdek asszem A CM50et nem tudom hogy pontosan ki tette oda, de
tényleg nem ott szokott lenni...
Csináltunk pár képet ma