Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha elfogy majd rendelsz az íbéjről.
Szóba állnak veled?

Szétugrott a tollam (Mio), de összeszereltem! Remélem kibírja még egy ideig, nem szívesen nyúlnék a tartalékhoz.
Ez odabasz...

(05:48 PM) Császár Diána: ** AZ OPERÁTOR KÉSZEN ÁLL A BESZÉLGETÉSRE **
(05:49 PM) Császár Diána: Üdvözlöm, Császár Diána vagyok. Elnézést a hosszadalmas várakozásért. Miben segíthetek Önnek?
(05:50 PM) Lell Zoltán: Tiszteletem... Problémám,hogy a Discovery channel műsora köszönőviszonyban sincs a műsorújságokkal, se nyomtatott se online. Más városban élővel beszéltem épp, nála az megy ami a műsorújságban található.
(05:52 PM) Lell Zoltán: Történetesen én a "hogyan készültet" látom miközben ő a Dascovery műsora szerinti "Versenymotor születik"-et. Nos én is azt nézném.
(05:52 PM) Császár Diána: Köszönm, hogy megadta az ügyfélszámát. Kis türelmét szeretném kérni. Köszönöm.
(05:58 PM) Császár Diána: Köszönöm a türelmét. Sajnos technikaimokok miatt ez a jelenség előfordulhat, mivel a másik város, amit említett feltehetőleg másik fejállomásról sugároz, azért lehet más a csatorna műsora.
A kellemetlenségért elnézését kérjük.
(06:00 PM) Császár Diána: Segíthetek esetleg még valamiben?
(06:01 PM) Lell Zoltán: Ez elég érdekes magyarázat... A Nemzetközi műsor és minden egyéb médiában más,mint amit én nézek. Akkor várhatom,hogy mondjuk az Eurosporton nem motogp lesz amikor annak van az ideje? Ha fizetek érte akkor nem a tavalyi műsort szeretném fel ...
(06:02 PM) Lell Zoltán: ...vételről nézni. Lemaradt a vége.
(06:04 PM) Császár Diána: Én ezt teljesen megértem, azonban a Discovery által az egyes műholdakra felküldött jelek különbözhetnek. Ha másik műholdról kapja az adott fejállomás a jelet, akkor lehet két különböző műsor. A UPC Magyarország Kft-nek nincsen kihatása a konkrét programra, annak csak a továbbításáért tudunk felelősséget vállalni.
(06:04 PM) Lell Zoltán: A szomszédban DigiTV van feleenyi pénzért és ott az megy az adókon ami a műsor. Akkor most én mire fizetek? Hónapok óta figyelem és soha nem stimmelt. Kérem a rendes műsort vagy árleszállítást HIBÁS TELJESÍTÉS miatt.
(06:05 PM) Császár Diána: Sajnos csak ismételni tudom, hogy UPC Magyarország Kft-nek nincsen kihatása a konkrét programra, annak csak a továbbításáért tudunk felelősséget vállalni.
(06:07 PM) Lell Zoltán: Akkor nem jót továbbítanak... Erről meg én nem tehetek. Azt szeretném nézni amiért fizetek. Ha csak mellébeszélni tudnak meg "mosni kezeiket" akkor létezik más szolgáltató is...
Discoveryn sosem az megy ami a műsorban van. Vagy nem is a discovery van ott, ahol kéne?
Épp faggatom a zúpécét,hogy miért nem az a műsok a Discovery-n aminek lennie kéne.
Rokonok laknak a közelben. Igazi indiántelepek vannak arra... Lepusztult környék. Régen virágzott, de mióta bezártak a bányák pusztulásnak indult.
Mi járatban? Szemét egy környék.
Szép darab! Hétfőn én is voltam Barcikán.
Te! Megvan! Félnek,hogy eldőlnek ezért letámaszkodnak a térdkoptatóra
FZR1000 blokkos oldalkocsis.
Úgyúgy!
Sidecar salakra?!? Ezmiez? Yamakka azt látom.
Hozzáteszem én a képen kb 30-al fordulok, a csóka meg legalább 100 fölött
Ezért kopik a sok faszmadár térde. 2 fokkal dől jobban mint én azt térd lent.
Ehhez mit szólsz?
Jó arcok voltak. Nézi a max 1.5mm-es hátsógumimat, ilyet szól, milyen jó állapotban van! Mondom biztos lehetsz benne. Nézi a Möréét, ilyet szól, ez már nem annyira. Ezt le kell durrantani . Ja mondom biztosan. Azt papirokat visszaadták, azt így köszönt el a csóka, hogy: Jó csapatást
Szép madárka.
És mi volt? Tornáztak valamin?
Vasárnap leszedtek a yardok polgárdin . Nagyon nagy motorral először igazoltattak rendőrök, eddig sosem álltam meg
Faszogány. Hétvégére kész lesz?
Ecsém beszél(t?) vele... Szerintem holnap megy.
Pillerrel egyeztettél már?
Valószínűleg jövőhétvége felé érkezik.
Mikor tesztelünk 636-ot?
Hungarocellt