Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

leleptem mar 2kor, jottek a robira erdeklodok, sokat szerettek volna alkudni igy maradt. hehe
Ja, huszonnegyedik.
mi van ma Tom? szülinap?
mondjuk névnap nem lehet...
rohadék... ma még csak ide se toltad az ábrázatod... ezért engedtem neked a tanfolyamot?
Köszönöm!
juricsnak? vehehhe
jah... bódogat Tom... tesómnak is ma van
Tomi! Jókívánságot még itt is találsz.
juhééé wazze....
Akkor másik verziót is válassz ha teheted mert hiába uninstallálod, a regisztráció megőrzi az összeborult példány beállításait... Újratelepíted és pont ilyen szar lesz.
már az összes menüt végigjártam, de semmi... max. feltelepítek egy másikat! azért köszi
Megnézni se tudom neked,hogy mi lehet mert nekem meg ez a fos 2007 bézik van, a másik gépen meg OpenOffice van. Keress a beállításaiban színeket, hátha van.
2002-es! és még a neten sem találtam hozzá semmit segítséget! pedig egyszer a kék helyett halványszürke lett, mostmeg már semmi....
Pedig a kijelölés színe elvileg nem beállítható paraméter... Melyik verzió? Melyik offisz?
hali! ez most nem motorostéma lesz (ezért sorry) de a segítségeteket kérném! az excellel vagyok gondban! miért csinálja azt, hogy ha kijelölök valamit, akkor nem látom a kijelölést! a megszokott a kék szín helyett nálam semmilyen színt nem használ! ötlet?!

Előre is köszi!
Ez legalább működik
Ha tavaly amikor augusztusban raktuk össze a blokkot lett volna még ennyi mákom akkor tuti veszek. Amúgy nem drága de jelen helyzetben tényleg nem vészer ellenben elképzelhetetlen összeg
Pedig láttam egy Fuji S6500fd-t karcmentesen garival 40-ért...
Az nem vészes összeg. Sosem árt tartalék
Miért nem megy itt a BBkód... Elmaradott egy fórummotor ez.
Proba1
Pinkben csak komplett tömiszett van raktáron 22 papírért.
Nem hiszem hogy onnan gyorsabb lenne.
Pedig ez nem is fullgáz... Már bánom,hogy nem a Pinktől rendeltem. Inkább elmentem volna érte Tbányára.
Remélhetőleg nem annyi ideig jön mint a főtengelycsapágyak.