Már a traffihunter oldala is jelzi, kint van egy CAM-S1 (vizipók) meg minden irányba sima térfigyelő kamera, gondolom azok hugo-sok is.
Került az M7-re is a Shell kutak közelében, volt is nagy baleset amikor szerelték pár hete.
Hello mindenkinek!
Nemrég lettem egy 2005 Kawasaki ER-5 büszke tulajdonosa.
Székesfehérvári vagyok, szombaton reggel/délelőtt indulunk barátnőmmel Balatonlellére hétvégézni, és ha esetleg más is indul akkoriban abba az irányba, szívesen mennénk többen.
Üdv,
Viktor
Szombatra "csak" 25 °C környékét mondanak, az épp ideális motorozáshoz. Mondjuk, az kedves Tőled, hogy nem alázol meg újra és újra minket az állandó bevárással.
Megy a hóhér (de azé’ kösssz ). Meleg is van, messze is van… és miután kellően kinyavalyogtam magam még megemlíteném, hogy a rotációs kapával nincs kedvem állandóan bevárni titeket. Inkább felfedezem a környék kitaposott ösvényeit.
Nem tudom. Eddig nem is néztem.
Megkerestem a cikket. Háááát, nem tudom. De mivel már befizettem, szerintem mindegy is...
Hétvégén lehet megyünk egy Dobogókő vagy Pécs és környéke karikát. Játszik Neked valamelyik? Jöttök? Egyelőre csak ketten vagyunk, de mingyá` megfűzöm a tutu-t, meg a Matskát.
Drága fotózás volt, viszont ha csak egy képet kérsz akkor megúsztad volna 11.250 Ft-tal.
Nekem tuti a 89. napon fogják kézbesíteni. Csőre töltött kutyákkal várom a postást.
Üdv itt :) Jómagam ugyan nem vagyok aktív fórumtag és sajnos nem is magyarorszàgon élek de azért üdv a "köreinkben" Ahogy olvasom a kommented, úgy làtom hogy a fejed nem dìsznek hasznàlod
50-essel is lehet jót motorozni..sőt... A létràt meg hasznos végig jàrni ezt tapasztalatból tudom,szükséges némi tapasztalat mielőtt az ember felül egy 100+ -os gépre! Szélesebb utat
Sziasztok :)
Nem hiszem hogy sokan vannak, de én itt lennék Székesfehérváron egy remek 50cc "motorral" amivel imádok gurulni
Remek érzés, és minden tiszteletem azoknak akiknek intek, és visszaköszönnek Nagyon megtetszett számomra a motorozás, később szeretnék nagyobb motort is, egyenlőre pénz kérdése és természetesen a tapasztalaté is ( meg életkor ) mivel szeretném végig járni a szamárlétrát és nem egyből valami nagy szörnyetegre felülni
Köszönöm hogy itt lehetek!
Került az M7-re is a Shell kutak közelében, volt is nagy baleset amikor szerelték pár hete.
Sörédnél tettek fel kamerát, előre jelző táblával. Na most, az hugós matrica-figyelő, vagy sebességmérő(is)?
Nemrég lettem egy 2005 Kawasaki ER-5 büszke tulajdonosa.
Székesfehérvári vagyok, szombaton reggel/délelőtt indulunk barátnőmmel Balatonlellére hétvégézni, és ha esetleg más is indul akkoriban abba az irányba, szívesen mennénk többen.
Üdv,
Viktor
Fiiiiiiigggyyyyyiiiii! (most fűzlek) Nem gyüttök` egy Dobogókő vagy Pécs karikát hétvégén? Csinálhatjuk úgy, hogy beleférjen 80 km-be. Négyszer.
Megkerestem a cikket. Háááát, nem tudom. De mivel már befizettem, szerintem mindegy is...
Hétvégén lehet megyünk egy Dobogókő vagy Pécs és környéke karikát. Játszik Neked valamelyik? Jöttök? Egyelőre csak ketten vagyunk, de mingyá` megfűzöm a tutu-t, meg a Matskát.
Nekem tuti a 89. napon fogják kézbesíteni. Csőre töltött kutyákkal várom a postást.
Múltkor olvastam valamit az új trafik hitelességének kérdésességéről talán a totalcaron.
50-essel is lehet jót motorozni..sőt... A létràt meg hasznos végig jàrni ezt tapasztalatból tudom,szükséges némi tapasztalat mielőtt az ember felül egy 100+ -os gépre! Szélesebb utat
Nem hiszem hogy sokan vannak, de én itt lennék Székesfehérváron egy remek 50cc "motorral" amivel imádok gurulni
Remek érzés, és minden tiszteletem azoknak akiknek intek, és visszaköszönnek Nagyon megtetszett számomra a motorozás, később szeretnék nagyobb motort is, egyenlőre pénz kérdése és természetesen a tapasztalaté is ( meg életkor ) mivel szeretném végig járni a szamárlétrát és nem egyből valami nagy szörnyetegre felülni
Köszönöm hogy itt lehetek!
Ma ,szombaton Bodajkon 16.30h - tól a Tó mellett, Petőfi utcában Stunt bemutató lesz. Motorosok: Végh Tamás "Tompi" .Boros Bence "Beny"
Nyomod még a kettlebellt?