Egy csodálatosan, majdhogynem kerekre barmolt olajleeresztő csavar kioperálásába tudna valaki segíteni?
Sajnos a garázsban se flex, se áram, hogy megcsiszoljam a széleket.
Sziasztok!
Tegnap a jancsár kereszteződésbe megállt a vas. Betoltam a honda motorkereskedésbe, pikk-pakk megcsinálták. Dugulás volt a karbiba. Ezúton is szeretném nekik megköszönni, korrekt, normális hozzáértő volt a segítség. Még egyszer köszönöm!
Nolan N86 Classic bukót vennék, de sehol sem találok fehérváron.
Megrendelném netről is, de próba nélkül nem akarom.
Van esetleg valakinek egy amit felpróbálhatnék/mehetnék benne egy kört hogy mennyire hangos?
Keresnék olyan szakit aki tudna nekem oldaltáskához tartókonzolt készíteni. Csőhajlításról, hegesztésről lenne szó. Elérhetőségeim: nemtom51@gmail.com, 20/561-8803
Olyasmit szeretnék mint a Givi TE széria.
Sziasztok! van egy pár használt hosszú mart alumínium karom PC34-es Hornethez :) Színe piros-fekete, 3 hónapot volt fent a gépen de nekem nem kényelmes. Az ára 4000FT.
Egy csodálatosan, majdhogynem kerekre barmolt olajleeresztő csavar kioperálásába tudna valaki segíteni?
Sajnos a garázsban se flex, se áram, hogy megcsiszoljam a széleket.
kösziköszi
Még jó hogy nem a semmi közepén adta meg magát a gép....
Írj egy mailt légyszives: szumoo@gmal.com
Előre is köszi.
Tegnap a jancsár kereszteződésbe megállt a vas. Betoltam a honda motorkereskedésbe, pikk-pakk megcsinálták. Dugulás volt a karbiba. Ezúton is szeretném nekik megköszönni, korrekt, normális hozzáértő volt a segítség. Még egyszer köszönöm!
Valaki nem tud Székesfehérváron olyan motorszerelő műhelyt ahova szerelőt keresnènek?
N85 van. "S" méretben.
Megrendelném netről is, de próba nélkül nem akarom.
Van esetleg valakinek egy amit felpróbálhatnék/mehetnék benne egy kört hogy mennyire hangos?
Csak hátsó doboztartó van , de olyanom már van hozzá.
Próbáld meg őket felhívni:
link
Szkok Józsefet keresd, Ő biztosan tud Neked segíteni. (70/2899-151)
Üdv:
Keresnék olyan szakit aki tudna nekem oldaltáskához tartókonzolt készíteni. Csőhajlításról, hegesztésről lenne szó. Elérhetőségeim: nemtom51@gmail.com, 20/561-8803
Olyasmit szeretnék mint a Givi TE széria.
Givi T449