Nem egészen.
A főúttal párhuzamosan megy egy kis utca. A kanyar miatt nem is néztem arra, ahol a párhuzamos út véget ér. Szerintem ott álltak az út végén.
Hogyne lenne...
Olyan baromi jót motoroztam legutóbb is, hogy 45ezrembe fájt... Hárman mentünk egy karikát, ketten már megkaptuk a jussunkat... Kell ennél több?!
Pedig amikor leváltam tőletek, elég vidáman integettél. Nem tűnt úgy, hogy szenvedsz.
A hatos topikban van egy eladó 9-es féknyereg. Az nem jó a ZZR-re?
A hétvégi kanyar ráébresztett, hogy tényleg nem bírja a derekam. Ha meg használni nem tudom vagy fáj, akkor minek álljon a garázsban?
Az van ami szokott, valakinek forgalomba helyeztem és megcsináltam egy szép és jó motort.
figyelni kell... elég lendületesen szoktam nekimenni a kanyarnak a focipályánál
A főúttal párhuzamosan megy egy kis utca. A kanyar miatt nem is néztem arra, ahol a párhuzamos út véget ér. Szerintem ott álltak az út végén.
Olyan baromi jót motoroztam legutóbb is, hogy 45ezrembe fájt... Hárman mentünk egy karikát, ketten már megkaptuk a jussunkat... Kell ennél több?!
Van
Szombat:Balatonboglár,Törökbálint,Cegléd,Felsőtárkány
Vasárnap:Veszprém,Bük,Szombathely,ha a segg bírja:Kőszeg visszafele valami Balaton....
Sehol senki?
A hatos topikban van egy eladó 9-es féknyereg. Az nem jó a ZZR-re?
16.30h-17.15h között
Az van ami szokott, valakinek forgalomba helyeztem és megcsináltam egy szép és jó motort.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_yp_250_majesty_sg04_5sj5-9103644