Most lett tele a tököm az összes csavarbolttal... Ha nem fakötésű alátétet vagy kapupántcsavart akarsz akkor csak tárogatnak meg sajnálkoznak... Olyan piszkosul extra kellett volna, hogy M10x50 finommenetes (1.25) ami nem hatlapfejű hanem mondjuk D-fej bkny Meg 8x20x1mm hézagoló alátét. Válaszok.
- nincs
- nincs
- rendelésre 3hét 2690/db (?!?)
- minimum 100db
Francnak csavarboltokat fenntartani ha csak kínai szerszámbazár van meg olyan triviális dolgok ami akár iszkai gazdaboltban is leledzenek...
Gondoltam már én is fék tuningon.
04 tizedes féktárcsa + fém fék cső de akkor kell egy 10mm távtartót csináltatnom plusz annyival hosszabb csavart is kell vennem a féktuskóhoz. Bár ha jól emlékezem akkor a K4 -s gixi féktuskó csavarok pont jók hossz ill. átmérőben is.
Állítólag a fékhatás hihetetlen
Haló skacok!
Egy gyors kérdés:
A benzinkutakat is érinti a vasárnapi zárva tartás?
Valahol olvastam, hogy ők csak délig lehetnek nyitva. Ki mit tud erről?
Látod azt még én sem tudom. Valamikor a héten megjön a betét, kell 1-200km amíg bejáródik aztán lehet próbálgatni. Remélem fog úgy harapni, mint előtte az öntöttvas tárcsás felállás.
Lassan Gixxer lesz a Mozdonyból.
GSXR1000 K5 Nissin radiális főfékhenger,
GSXR1000 K1 Tokico féknyergek
Most szereztem egy párat ami szép, remélem jó is ami kiderül ha megjön bele a fékbetét és nem esik le a hó. Pucolás után egész jól néz ki, dugattyúk épek, nem rohadtak be a karmantyúk, ígéretes.
Üdvözlöm Kolléga!
Nem tudod véletlenül mi van a Motorozz.hu oldallal? Pénteken délelőtt még írtam, bár akkor is körülményes volt, akkor azt hittem a mobilnettel van a baj. Azóta viszont semmi, tudsz róluk valamit?
Még most is sajog...
Most jöttem a garázsból, kedvet kaptam úgyhogy összeraktam teljesen, már csak a jó féknyergeknek kell ideérni eme 2db trágya helyett és mehet is műszakira.
Nos itt , távol a hazától is megy a szerelés.
RF900 szétdöntése és ez az cserélgetése megy..
Pl. motor - vez. tengely csere mert ami benne volt az a kis bütykös verzó volt ergő a lovak le voltak fogva. , mindenféle szimering csere amihez hozzá férek nagy bontás nélkül meg belsőségek ellenőrzése amit lehet. Karbi is meg lesz simogatva ahogy kell.
Azt majd jön a kortmány csapágy , telókba benézés , hátsó lengőkar csapágyakmegnézése..... és ha majd lesz rá valaki akkor festés és burkolatok javítása.
- nincs
- nincs
- rendelésre 3hét 2690/db (?!?)
- minimum 100db
Francnak csavarboltokat fenntartani ha csak kínai szerszámbazár van meg olyan triviális dolgok ami akár iszkai gazdaboltban is leledzenek...
04 tizedes féktárcsa + fém fék cső de akkor kell egy 10mm távtartót csináltatnom plusz annyival hosszabb csavart is kell vennem a féktuskóhoz. Bár ha jól emlékezem akkor a K4 -s gixi féktuskó csavarok pont jók hossz ill. átmérőben is.
Állítólag a fékhatás hihetetlen
Egy gyors kérdés:
A benzinkutakat is érinti a vasárnapi zárva tartás?
Valahol olvastam, hogy ők csak délig lehetnek nyitva. Ki mit tud erről?
GSXR1000 K5 Nissin radiális főfékhenger,
GSXR1000 K1 Tokico féknyergek
Most szereztem egy párat ami szép, remélem jó is ami kiderül ha megjön bele a fékbetét és nem esik le a hó. Pucolás után egész jól néz ki, dugattyúk épek, nem rohadtak be a karmantyúk, ígéretes.
Nem tudod véletlenül mi van a Motorozz.hu oldallal? Pénteken délelőtt még írtam, bár akkor is körülményes volt, akkor azt hittem a mobilnettel van a baj. Azóta viszont semmi, tudsz róluk valamit?
Most jöttem a garázsból, kedvet kaptam úgyhogy összeraktam teljesen, már csak a jó féknyergeknek kell ideérni eme 2db trágya helyett és mehet is műszakira.
Biztos nagyon fájt...
Nos itt , távol a hazától is megy a szerelés.
RF900 szétdöntése és ez az cserélgetése megy..
Pl. motor - vez. tengely csere mert ami benne volt az a kis bütykös verzó volt ergő a lovak le voltak fogva. , mindenféle szimering csere amihez hozzá férek nagy bontás nélkül meg belsőségek ellenőrzése amit lehet. Karbi is meg lesz simogatva ahogy kell.
Azt majd jön a kortmány csapágy , telókba benézés , hátsó lengőkar csapágyakmegnézése..... és ha majd lesz rá valaki akkor festés és burkolatok javítása.