Pusztaszabolcsról kellene szállítani.
Meglehetősen magas motor, így furgonba nem hinném, hogy beférne.
Egy nagyobb utánfutón kényelmesen elvan.
Nemsokára feltárcsázom a Honda motorcenter-t, hátha.
Hi!
Egyéni vállalkozó.Szállításra van embere/VW Transporter/.Ha jól emlékszem városon belül 2000.
Sok ifjú motorszerelő került ki a kezei közül.7-1/2-8 körültől már ott van a műhelyben.
Van amikor azt kell mondani, hogy nem tud/nem akar/nem ér rá foglalkozni valamivel, mert mindkettőtöknek jobb, ha nem a tiéden tanulja meg a típus sajátosságait.
Ő ért a 2T-het és nekem már épített egy kosár alkatrészből vadállat Frecciát. Aki pedig motorszerelő létére köpköd a Cagivára pláne amelyikben a legütősebb és legkiforrottabb blokk van az most tegye le a villáskulcsot és menjen inkább utcát söpörni közmunkában.
Köszi
Tudja valaki esetleg, hogy MOL-os lánc spray-t hol lehet venni Fehérváron?
Kipufogó javításban jártas szakember segítségére van szükségem az alábbi probléma miatt. Tudtok valakit ajánlani itt Fehérváron vagy környékén?
Rábaközi is, de ő nem centíroz.
nullahathetven 394 3585
Robogókat, krosszmotorokat javít, nem egy mosolygós figura, de nagyon jó szakember.
Ok: Túl sok a munkájuk, nem tudják vállalni.
Jelenleg Taschner felhasználónál próbálkozok, hátha.
Várom a további ajánlatokat.
Meglehetősen magas motor, így furgonba nem hinném, hogy beférne.
Egy nagyobb utánfutón kényelmesen elvan.
Nemsokára feltárcsázom a Honda motorcenter-t, hátha.
Egyéni vállalkozó.Szállításra van embere/VW Transporter/.Ha jól emlékszem városon belül 2000.
Sok ifjú motorszerelő került ki a kezei közül.7-1/2-8 körültől már ott van a műhelyben.
vonóhorgom van, igaz időm annál kevesebb, de szívesen segítek.
Honda motorcenter, igaz?
Vállalják, hogy eljönnek a motorért?
Ha nem, akkor szállítót esetleg tudtok?
Ő ért a 2T-het és nekem már épített egy kosár alkatrészből vadállat Frecciát. Aki pedig motorszerelő létére köpköd a Cagivára pláne amelyikben a legütősebb és legkiforrottabb blokk van az most tegye le a villáskulcsot és menjen inkább utcát söpörni közmunkában.
Köszönöm szépen, fel fogom tárcsázni.
Lehet tudni, mikor érdemes?
Harmati Attila Székesfehérvár Olaj u 9.
Tel:30 kettő29kettő8kettő4.
Azt reméltem, hogy a jó hírnévre pályáznak, de nem nagyon.