Tudtok megbízható motorszerelőt a környéken? Esetleg Fejérmegyében?
Akár hivatásos, akár magánszemély.
Amit ne mondjatok: Székesfehérvár - Motorsprint, Ivanics.
Gárdony: - BlackMoto
Probléma: Cagiva Elephant / Tamanaco típusú motorom gyújtáshibás.
Vagy trafó, vagy alaplap.
Kellene alkatrészt beszerezni, illetve bütykölni.
Elérhetőségeket tudtok adni, egy kis infóval, miért ajánljátok?
Előre is köszönöm!
Na végre itt a tavasz.
Ma a látszólagos jóidőre való tekintettel leporoltam a vasat (az aldis motoros töltő egész télen rajt volt 1-2 hetes megszakításokkal) és szépen indult is, majd lóberény, nadap sukoró kör után még egy kis időre vissza is ment pihenni
Sziasztok! Fehérvár melett eladó lett a saját gép, GS 500F K6 magyar forgalombahelyezés, ismert múlt, nagyszervíz, 25kW, etc. Papír nélkülit vagy 50-est beszámolok/cserélek! Vigyétek! :)
165 centiméter magasnak szoktam hazudni magamat, amúgy 164 cm vagyok, de kicsit sem kényelmetlen, és nem durván hasalós a motor szerintem. Nyilván nem úgy ülsz rajta, mint egy csopperen, de nem is a leghasalósabb gépek közé sorolnám. Lehet ráülne, és megváltozna a véleménye, mert ezt a számítógép elől nem tudja eldönteni.
De nem erőltetem, nem kapok részesedést, csak tanácsot adtam, mert a testhelyzet ezen a gépen nem egészen olyan, mint ahogy kinéz. Amúgy meg egy kiváló motorkerékpár.
Sziasztok! Haverom venne valami 600-900ccm-es motort, ami kb. 2000 utáni árban olyan 600e Ft környékén, ha tudtok ilyesmiről akkor jelezzétek légyszi. Nincs kiszemelt típus, első nagy motornak kellene, uh. Hornet, Bandit, Fazer, GSX-F..,ilyesmi motorok jöhetnének szóba.
Ha minden össze jön akkor inkább esztergáltatok távtartót és lehet csavart is, mert ha jól tudom akkor van olyan szakito szilárdságú rúd ami jó lenne nekem
Jaja radiális a kicsike
Így sem rossz sőt de ha még jobb lenne akkor nyugodtabb lennék.
Mert régi, olasz motor.