Apátfalvára invitállak titeket. Hatalmas buli lesz. há. hogyne.
Zsóti, szólj Iminek hogy jöjjön és nevezzen a quadversenyre. Pola, te is szintén.
Én meg még nem is tudom hogy hol és mivel álljak rajthoz
majdnem elkéstünk. utolsóként adtam be a nevezésem, utána is kapkodás hogy tudjak menni szabadedzésre.
még fel se kerültek hátulra a bütykös gumik, csak elölre, bennem volt a stressz meg egy kis izgalom. szabadedzés 3. körében kicsúsztam, ez után homokbockára fel 2 kerékkel, és már fordult is át az autó.
ez után már óvatosabban mentem a futamok alatt, de azért tapostam amikor akart menni az autó ugyanis volt amikor nem akart menni, dehát ez ilyen sport.
9ből 8. lettem. nem is számítottam sokkal jobb eredményre az ellenfelek erőssége miatt.
Most szombaton kerül megrendezésre a képen linkelt show.
ezzel kapcsolatban kérdeznék. Lesz beugró, valamilyen jegyár?
És hogy hol is van pontosan ez aturbó rutin pálya?_
Köszi mindenki. Gyertek el, jó buli lesz!
sziasztok!
ezt nem tudom ki olvasta már, vagy esetleg részt is vett rajta http://mno.hu/ahirtvhirei/ugra...
de azt írják h augusztusban újra megrendezik. nem tudja vki esetleg hogy hol/mikor, vagy hogy hol lehet érdeklődni ?
azért írtam az üzit mert másképp nem tudtam szólni nagyon sajnálom hogy nem tudunk menni de a motorom most kicseszett velem még vagy 2 hétig nem is lesz hozzá alkatrész.:(
úgy értem kilehet vonulni oda piknikre?