az az igazság, hogy ránézésre a gopro is elég gagyi... mondhatnám, hogy ha kézbefogod, akkor elhányod magad. Na, de ha beleteszed a védőtokjába - mindjárt más lesz a gyerek fekvése...
Mát több méterről esett le... a bukó a rászerelt kamerával. Az égvilágon semmi baja. És tényleg jól bírja az időjárás viszontagságait... a képe is fajintos. Csak szerintem túl nagyot torzít.
Mindenesetre, amióta megvan - azóta már nem is vágyok rá annyira.
"esőbe, hóba, sárba... és gyakran esek is" ez full igaz rám is, így nálam se lenne nagy jövője a kamerának, bár...nemtom
belegondolva...melyik kamera bírja azt ha ráesel?
leginkább használtam... ;)
Sajnos az olcsóbb kategória nagyon gagyi. A felfogatása, a nedvesség állóképessége, a port sem szereti.
Én offroadozok - esőbe, hóba, sárba... és gyakran esek is. Néha kamerára - nem árt, ha kibírja.
fuu de mennék a hegyekbe én is:D
Taki köv enduros alkalomra feltétlen számítsatok rám de most ezzel a láncal hátsó lánckerékkel nem mernék megindulni de ha tudom hamarabb, veszek rá egy reginát
csaba: a lehetőségek világában élünk...
Akkor Gáborral édes kettesbe megyünk - legalább nosztalgiázunk egyet, úgyis volt egy bő év, amikor mindig így jártunk....
csaba: akkor ha van kedved, gyere! Eddig Gáborral vagyunk édes kettesben - dr250. És mivel Gábor még alig lábalt ki a megfászásból ezért azt mondta, hogy ne vegyük túl keményre. Így aztán esésre is alig lesz lehetőség.
Amúgy meg döbbenet, hogy két nap alatt nem sikerült felhajtanom egy vállalkozó kedvű embert sem...
Itt a számom, ha valaki tényleg jönni akar: 30-as 98 12 aztán 425.
De izibe gondoljátok át, mert legkésőbb négykor fogunk autót választani - aztán, ha a kétszemélyes mellett döntünk, akkor már nem lesz hely. ;)
valaki tud vmi konkrétumot mondani a hétfői félegyházi enduro versenyrol.?