Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

4-ik Kép a legjobb
Mindig baj van ezekkel a terepmotoros huligánokkal
Rendben megérkeztem,hulla fáradtan.Egyből ittam egy sört és rátok gondoltam hogy nyelitek a port még Kemény nap volt az már biztos igaz.Bekanyarodok az utcába szomszédnál meg ott álltak a rendörök,de szerencsére nem kavartak Még jó hogy vissza raktam a rendszámot Még jó hogy "ilyen" közel történt a defekt,bár nálam volt defekt javitó.Összeségében piszokul elfáradtam de jó volt.Ami a mai munkámra is kihatott mert nem volt kedvem dolgozni
amikor beszéltünk telefonon, elötte fél órával hagytuk abba a vadászháznál a nyárfa mag kigyüjtését. javarészt egész napunk ezzel telt. volt pihe rendesen. allergia szerüség is kijött rajtam.
örültem hogy volt időm kimenni még a tóhoz.
Deka, legközelebb ne rángasd úgy a gázt a bejárónkon, mert mindenki után én kapom a lebaszást a fatertól. múltkor amikor Sanyi nyomta a 2kerekezést, és kifarolt, akkor is megkaptam a magamét.
Nem azt mondom hogy ne jöjjetek erre, csak a bejáró meg a fű maradjon egyenletes. köszi a megértést
Én is sajnálom, hogy nem jutottunk ki a tóhoz.
De az a 195km + a pirtói bohóckodás mindannyiunkat megviselt.
Tankom olyan száraz volt mint a Sahara, mikor megérkeztünk Marciékhoz.
Hűtőm, meg az előtte lévő két védő rács teli ment mindenféle szeméttel, de leginkább a nyárfának a szöszéve (vagy mi a q..va a..val).
Na meg az utolsó 10km-en FMP Csaba kapott egy hátsó defektet.
De még így is megérte kikelni az ágyból.

Csaba80 te rendben haza értél?Remélem az első utad otthon, Antihoz vezetett...Dréher Antihoz.
Gratula Marcinak a Túra vezetésért.
Deka, kár hogy olyan gyorsan eljöttél Mátééktól. Én késöbb kiértem, és kiváló kaják voltak kint. Úsztunk is a tóban.
Sajnálhatod hogy nem maradtál
Tibikével részt vettünk a félegyházi enduron egész jó kis pálya volt leginkább a kígyósihoz tudnám hasonlítani amatőr kategóriába 14 versenyző 3x3 kör.Nagy hajtás volt,szép motorok,döglesztő hőség de az élmény bármivel felért. :)
Ezesetben visszavonva. Nehogy felköszöntve érezd magad!
November 15-én tartom, de azért köszio
hejj, kakucsról most jöttem. autocross, rallycross ob volt. olyan hangok voltak ott. szivem úgy tsapkod hogy hajlanak a bordáim is vazze.
tolok fel majd videjót meg képöket

ja meg maj valamiko motorozni is kéne meg dumálni, de vizsgaidőszak jön, azt nem lehet sokat csavarogni ám
üdv. lasi
Albert, ha ma tartod a névnapod, ISTEN ÉLTESSEN!
Szakadó eső volt az :D tuti arra riasztott be mert buzi nagy szemekbe esett és amúgy egy zárt mezőgazdasági kolesznál volt :D max a részeg emberek estek rá a szakadó esőbe
nemhinném hogy esőtől beriasztana. azt valaki vinni akarta, csak mire másnaposan felébrendünk, eltünt az emberünk.
én úgy emlékszek én kapcsoltam ki. rég volt. nemtudom már...
azé riasztott mert akkora szem esők estek,hogy berezonált emlékszem,hogy kirontottam boxerbe ,hogy mia fasz :D atztán szarrá is áztam
Vasárnap megyünk páran paintballozni http://g.co/maps/j8mbe ide , aki csatlakozna jelezze sada1988 gmail.com vagy a telefonszámomon 9.00ra megyünk ki 4000Ft a kezdő 200golyóval ruhát adnak stb. tvábbi 100golyóü az 1000Ft már csak.
hosszú hétévégén vki tervez vmi komolyabb motorozást?:DD hétfőn lesz amatőr enduro verseny kiskunfélegyházán ha minden igaz mi megyünk de ha van jobb ötlet szívesen hallgatom:D
Taki
Ha terveztek enduros románt kérlek értesíts már mert nagyon szeretnék egyszer kijutni!köszi
Üdv Cs.-megyeiek! Egy kérdés. Fél füllel hallottam, hogy április 28-adikán Székkútason veterán jármű találkozó lesz! Ez mennyire igaz? és ha lesz, hol pontosan? Köszi az infót előre is!
a zárhoz mit szólsz?
sadáékkal mikor gyomán randalíroztunk, ott szabadég alatt aludtak a motorok, és kb hajnalba beriasztott a zár amit sada hozott.
én elötte este eléggé tintás voltam, de az a vinnyogás amit ez kibocsájtott, az felnyitotta a másnapos szemeim.
köszi a tippet
Én azon ritka alkalmakra, amikor ilyenre van szükségem - simán kölcsön kérem a Sadától...
akkor meg leszek kamera nélkül. mindek is költekezek mindig...
viszont most rendeltem ezt a riasztós tárcsafék zárat http://www.kepesmotor.hu/zar_r...
Ez jó túra lehet, így a videó alapján.Igazi enduró a javából De ott a végén a hegyről lefele az jócskán meredeknek nézett ki.De szépen legurultatok rajta
Sziasztok.A segítségeteket szeretném kérni.04.16-án Budapest XX kerületből ellopták szeretett motoromat.Ha esetleg látnátok vagy hallanátok ilyen motor bontásáról és értesítenétek roppant hálás lennék.Honda CBR 1000F,rendszám:UIU-734,alvázszám:2496,motorszám:2890.A számom éjjel-nappal él.06-70-77-57-894