Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi van itt, porges?

Hat ako Boldog Husvetot all!
egeszsegetekre,proszit!
Bukkben vagyok, hegyikerekparozni.
green, ráértek szombaton (délután) ?
Fmp fórum szünetel zolgáltató váltás miatt.
Addig itt is lehet csevegni
CARITAS RUN 2012. ÁPRILIS 07. BÉKÉSCSABA
14:00-15:00 Gyülekező a Szarvasi úton lévő Tesco parkolóban
16:00 Felvonulás a Degré Utcai Rehabilitációs Intézethez
Útvonal:
Tesco-Szabolcs Utca-Andrássy Út-Luther Utca-Kossuth Tér-
Szabadság Tér-Dózsa György Út- Lencsési Út-Gyulai Út-
Bajza Utca-Degré Utca

Csatlakozz, és támogasd Te is adományoddal a Degré Utcai Rehabilitációs Intézetet!
Sziasztok!

Megkérdeztem a szervezőket, nem lesz enduró verseny.

"Régen tényleg volt délelőtt enduró verseny, de azt az idén hamarabb tartottuk meg ( március 10.-én), mert így könnyebben lebonyolíthatónak találtuk az indulók létszámának folyamatos növekedésére való tekintettel. Reméljük azért ez nem tart otthon titeket, és így is kinéztek erre!"

Remélem azért sokan így is eljönnek! :) Biztos jó buli lesz! :)
Ernővel beszélni kell, ismeri az egész környéket... remélem jön ő is, és ezúttal nem biciklivel
na mizu lesz enduró kígyóson?:D a plakáton semmi infó ezzel kapcsolatban így sztem elég vszínű,hogy nem:DD ha nem akkor szervezhetnénk egy kanyart kígyós majsa környékén nagyon menne már a drz:DD

A kecskési trial meg nagyon komoly volt tényleg tetszett,hogy ennyien kilátogattak és egy némelyik rider egész ügyes is volt.köszi a szervezőknek!
én már itt megmondtam,hogy azt a CRF-t szétfogják barmolni :D
www.sadaweb.hu te kinn voltál? nem láttalak :O vagy csak ar ohanásba nem figyeltem. majd rakok fel ide is .
És ezúton is RESPECT a szombati triálverseny szervezőinek, mert igen színvonalas,és felettébb izgalmas mókát hoztak össze ide a nagy síkság leglaposabb részire, szegedre.
Sada- szúrj már fel képeket!
Értem a célzást, Passz, és magamra is veszem, mivel a képen látható vok. Sajnos nem leszek szegeden hétvégén, a motorom meg Bocinál porosodik. Hiányzik már a gurulás, hidd el. Eddig mindig volt motorom, papír nélkűl, most meg motor nincs, csak forgalmi...Szted, meik a jobb? Papiros motor, az kell...
Imre? húsvétkor? szerinted?

fogyaszt
sógor?
idegenbe vagyok akkor.
ti jöttök húsvétkor?
szánkóban jók!
itthon nem túl ismert ltz/trx kategóriájú sportquad
made is amcsi
Olaj csere,meg egy küllőt kell szerezni a hátsó kerekembe.Meg a többit is meghúzni mert ahogy nézem kilazut egy pár.Ma pormentesitettem a gépet,lemostam
hogy-hogy?
tartsatok velünk
Csaba mit szervizelsz a motoron?Remélem csak a kötelezőt!
Nálunk az nap családi quadozás lesz, kettesben
mindig szokott lenni, ha nemlesz majd csinálunk
Lesz enduró verseny Nekem szervizelni kell a motort,max. kocsival átmegyek.De csak ha lesz enduró