Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma du. lehet kimotorozok hozzád, mást is megnéznék a motorodon, hogy is működknek dolgok gyári kivitelben. A lánc alol pl hiányzik egy görgő. Meg hogy mekkora a hátsó lánckerék. Az én elsőm 14 fogas.Ha otthon vagy, kened a májkrémet holnapra, és dr röfögést hallasz, gyere ki. Értelemszerűen ha nem vagy otthon, de röfögést hallasz, ne gyere ki.
áttételek tekintetében teljes a paletta:
elől 12-13-14-est használunk... erdélyben 12. ;)

Ha nagyon kell, akkor tudok egy origi ilyet adni, amíg szerzel helyette egyet. ;)

Kifejezetten ritkán járunk románba endurózni. Éves szinten max. 5-ször. Úgy, hogy ezek az alkalmak hidd el, hogy általába nem megismételhetőek.
Szasz!
Bár nem ismerjük egymást, de én mennék 4 felé Bordány.
Ha gondolod.........
Ma állt össze a kis dr, az elektromos rendszere szivatott. Valaki komoly ámokfutást végzett rajta, összesodort vezetékek, toldás foldás... három éjjel bogoztam ki.Ma gurultam vele először, egyből feltünt, hogy nagyon nagy az első lánckerék.Sűrgősen vennem kell kissebbet. meg fékbetéteket, gyertyát, láncot. Ti milyen áttételeket használtok? Holnap délután még itt a környékben gyilkolom, aztán bevállalnék én is erdélyt majd.Itt essen szét a környéken, ha szétakar, először. Jó lenne pár nappal hamarabb tudni mikor terveztek endurós kiruccanást. Szegény SDI, azt gondoltam majd megyünk 1ütt csapatni,de kikészült a dereka.Végre van motor,Ő meg lábadozik. Holnap valaki d.u. mondjuk rúzsa fele?
Vasárnap endurózni jön valaki?
Utiköltség 3-3.5e Ft... Reggel 7-7:30kor indulnánk.
Köszi az infót...
van egy nagyon jó fényező cimbim tápén dolgozik kérdezd meg biztos meg tudtok egyezni:D
Jani:06706092918
Sziasztok!
Nem tudnátok esetleg valakit ajánlani motorfestés ügyben Szegeden.Váltani szeretnék,és érdekelne hogy kb. mennyibe fájna 1 teljes fényezés.
Előre is köszi az infókat!
Sziasztok.Pünkösdkor a Csíksomlyói búcsúra szervezünk motoros túrát.Szegedről ,Mezőhegyesről ,Battonyáról és Dombegyházáról lennének az indulási pontok.A szállásokat jövőhéten lehet foglalni .Két éjszaka lenne .Szívesen várjuk a hozzánk csatlakozó motorozni vágyókat!
Sziasztok tud valaki valami jó helyet Szegeden ahol foglalkoznak motor felni görgőzéssel?
na végre már valaki
legalább tudom miről maradtam le. majd legközelebb bepótolom
képeket se tett fel még senki se sportmotorra...
Én voltam és volt egy házi 20 perces enduro verseny !
Utána 40km útvonal Kiskunmajsáig.Majd bent a városba Street Fighter show a Halasi Betyárok eladásával !Majd utána vissza és az elmaradhatatlan legszebb motor hang és persze a tojás dobálás se maradhatott ki!:)
kígyóson volt valaki?
http://www.fmp-motorosok.hu/
fmp fórumon kérdezd
ui: 200-300km-ig nyitott vagyok mindenre.
Valaki egy onroad karikára?
Hmvhelyről indulok nemsoká, bárki csatlakozhat.
Quadozás lett a délutánból.
Zvolenszki úgy tudta,hogy FMP Csabánál új szekrény összeszerelés lesz.
Mikor kibontottuk a futón a ponyvát, akkor jött rá, hogy csúnyán be lett szo...va.
ma azt hittem. ..
régi. nem az enyém.
Na neztem, mi a szekreny?
ltz uj?
tettem fel képeket a mai napról. nézd meg