Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.sportmotor.hu/motor...

Mindenkit szeretettel várunk!
Bízok(zunk) benned Marci!
Már bizonyítottál.
Ja ja nagyon jó környék próbálom majd az útvonalat is úgy megírni , hogy minél változatosabb helyeken mennyünk , dombok ,buckák , végtelen puszták , vizenyős helyek magyarán ezt az utat is mint a Pirtóit próbálom egyéb off roados szakaszokkal tarkítani :)
Egyszer Hartán szálltunk meg a duna partján és már akkor is a motor hiánya volt a legrosszabb.Gyönyörű helyek vannak arra
én vizsgáim is lezárultak. én szeged fele mozdulnék majd
jóó az ötlet amint vége a vizsgáknak motorra pattanok és mehetünk :)
Hali !
Gondolkodtam a következő túrán merre kéne , miként . Mit szólnátok egy 2 napos Duna túrához egy kicsit kibővítve ? És akkor mindkét nap motoroznánk egy jót mert ha csak a múltkori távot nézzük 2 nappal akkor kb 80 km / nap . Arra gondoltam mi lenne ha Kecel - Kalocsa közt mennénk ki a Dunához ott lehet csatlakozna egy kedves Kiskőrösi haverom is hozzánk és akkor ott valami jó helyet keresni az ártérben sátrazáshoz stb ... akkor másnap meg vissza . Útvonalat elkezdtem tervezni majd ha kész lesz felrakom . Illetve még a Szelidi tó is megfordult a fejemben ami Kalocsától nem messze van .

Hogyan tetszik az ötlet :) ?
Köszi!
mind szar, de a legrövidebb:
- a csárdából ki Szeged felé
-kb. 100m után jobbra dorozsma felé, át az autopálya felet
-1,5-2km után körforgalom, első lehetőségnél ki
- 1km körforgalom elsőnél ki
- ezen az úton tovább
- Zsombó, Forráskút, Csólyospálos, Kiskunmajsa, Tázlár
- érkezés a célhoz
Üdv Urak!

Azt szeretném kérdezni,hogy a fehértói csárdától Soltvadkertre melyik a legoptimálisabb útvonal?
Gondolok arra,hogy lehessen rajta rendesen közlekedni és ne keljen Kecskemétig vissza menni...
Combjával még nyomott egy leszabályzást :))

http://youtu.be/WO242KA13o8
pesten
Üdv!

Szegedi motoros cimoráktól kérdezem, hogy hol lehet új nyári NŐI motoros kabátot venni?! Sport kabát , nem csoppereset.

Nagyon köszönöm!
Hali galli mindenkinek Azt szeretném meg tudakolni hogy szervezünk egy kis házi edző versenyt és hányan vennének részt rajta jelezzék már! Mert akkor úgy szervezzük! Június 23 (szombaton) Ásotthalom nevezési dij 2500 ami tartalmaz egy tál meleg kaját! Pálya meglett hosszabbítva,más a nyom vezetése!
minden szombat du.
vasárnap kecsó ring, oda is jöhetsz
Ezt a hozzáállást már szeretem ! Jövő hétvége sajna nem jó mert Quad vesenyen vagyok Pásztón előreláthatólag .
Utána nincs megállás jönnek a túrák !
na majd valamikor tsatlakozok már hozzátok. hiányzik a terep motoros cimborák társasága
Nekem mindegy csak mennyünk valamerre.akár a dunára vagy át azon
áááá, csak a szokásos, _Feri barátom, Szalkai, sógor, gyerek, én....
pálya jó, mérsékelten porol......
csá!
mesélj mivolt, kik voltak kint
szasztok!
11-12-13-án van 8 módultárgyból vizsga.
16-án meg készülök mezőtúrra derbire
http://youtu.be/uukq5Odq1OY
Mikor mész vizsgázni?
láttam.
Mindszentet nem nagyon lehet kivitelezni.Marci is és B.Csaba is nézte.Maradna Kecsó iránya.
köszi.
nekem is motorozhatnékom van.
quaddisznós képet láttátok?