Csabi elégé ránk sötétedet szombaton.Én mentem elől de én is elégé megijedtem a lótól.Ráadásul nekem nincs világításom vak sötétbe mentem haza.Felhívtam Albertet holnap kiengedik a kórházból agyrázkódása és zúzódása lett.Szerencsés volt hogy ennyivel megúszta.
Én elém hazafelé őzek ugráltak ki, de szerencsére eggyel sem találkoztam. Full sötét volt mire haza értem, kb fél 9-re. A ló az tényleg elég veszett volt, ahogy ránk mozdult. Remélem Lasinak semmi komoly sérülése nem lett és gyorsan felépül!
Aki kint volt ma a Ruzsai pályán motorozni annak üzenem hogy.Albertet most vitte be a mentő az ügyeletre.De üzeni mindenkinek hogy jól van csak a csípője fáj neki.Mentőbe még sikerült vele beszélni.További szép estét mindenkinek.
Hy!
Köszi a helyzetjelentést. Sajnos ezt láttam én is, reméltem egy kicsit pörgősebb a munka ,mivel nyert a pályázat is, meg a Peti is mint motoros (versenyző) gondoltam gyorsabban megy a dolog.Na mindegy majd nyitott szemmel-füllel járok.Addig meg irány Majsa
hali
helyzetjelentés a B.-i szabadidő park, motocross- és BMX-pályáról:
röviden: sehogy se áll!
hosszabban: a régi vonalat teljesen elsimítoták, csak a csatornán túli
"nagy domb" van meg.
az új rész alakulóban, már kisilabizálható a nyomvonal.
persze nem motorozható!
a projekt kivitelezése 2012.08.06.-2012.12.31.
.
Csúnya látvány volt.
Köszi a helyzetjelentést. Sajnos ezt láttam én is, reméltem egy kicsit pörgősebb a munka ,mivel nyert a pályázat is, meg a Peti is mint motoros (versenyző) gondoltam gyorsabban megy a dolog.Na mindegy majd nyitott szemmel-füllel járok.Addig meg irány Majsa
helyzetjelentés a B.-i szabadidő park, motocross- és BMX-pályáról:
röviden: sehogy se áll!
hosszabban: a régi vonalat teljesen elsimítoták, csak a csatornán túli
"nagy domb" van meg.
az új rész alakulóban, már kisilabizálható a nyomvonal.
persze nem motorozható!
a projekt kivitelezése 2012.08.06.-2012.12.31.
..és szuperkroszos lesz
rendelést megnyitom
S A K K M A T T
sakk matt