Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

esélyes hogy én is megyek :) mert hétvégére kész a Crf :)
én megyek, de lehet, hogy motor nélkül, mert megette a motor a karburátorbol a tolattyút, vagyis 1 darabját, nemtom tudok-e addigra szerezni:)
úúútudom, lesz verseny, szinte biztos, úúhogy készüljetek, mármint kígyóson:)
második 2 kép nemis az amit fel akartam tölteni eredetileg
Húsvéti (vasárnap) gárgyáni találkozón kire lehet számítani?
találtam neked terepenjáróautót http://www.sportmotor.hu/motor...
http://sadaweb.hu/kategoria/ga... alakul a galéria :D még a második napot most nézem át :D de gyerekek ez volt eddig a legfaszább majdnem olyna mint a hárdozás :D
nemjó beszész komám. keríccsed elő a szó jelentését a szürke állományból
na majd húsvétkor bepótoljuk gárgyánban.
hozz sofőrt magaddal
jah, és quad verseny nem lesz húsvétkor gárgyánban tudtommal, mert nincs jelentkező. a gárgyáni pálya kb 1/4-ede a régi pályának (levan zárva a rét, csatorna stb).
vazz taki pedig már szurkoltam ,hogy alberthoz kerül a géped mire hazatérek és végre a helyes enduróóós útra tér !
Ami BOccnál van WRF azt nem akarja inkább SDI cseréln ia csopperra ? az is elég jó gép mint a DRZ :D
a szónak a jelentésével sem vagyok már tisztában
valaki volt csapatni?
kifejezetten szar áron.. De legalább nem volt alkudozás. 560e.

Ellenben a csoppert mégsem hoztam el - akkor már inkább olcsóbbra tartom a kis pamperát...
na jóvanmáááá
legalább jóáron?
és közben eladtam a drz-t is...
Ilyen ez a mainap.
nem neki kéne hanem nekem
hát, ha anyukádnak endúrószettel kell csak, akkor a Takié a megfelelő.
nem muszáj teljes hangerőn nyomatni, csak amikor miniszoknyás lánykák sétálnak az utcába
gyere át valamikor (elötte csörgess meg) és nézd meg. tudod hol lakunk.
az már lehet túlságosan szól,végén még megsüketülök majd még agyalok rajta.
Árkon bokron keresztül
nemgondoltam hogy ennyire sürgős. délután 3ig én már nemtudok mit tenni... akkor felejtős.
majd mutasd meg milyen gép amit cserélsz.
Hát a másikról mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy jó és megbízható st... stb... - de alapvetően annyira nem izgat, mert ugye robogó helyett, aszfaltra szánom.
Mindenesetre a gasgasos csere - ma megesik. Délután 3-ra jönnek érte, így a jelenlegi állapot szerint a drz már csak kp-ra lesz eladó...
(Amúgy 2005. októberében vettem, az akkor még létező szegedi suzuki kereskedésben, kb. 1-2 évet intenzíven használtam, aztán elkedztünk tirálozni és a drz ment a sűlyesztőben... mondjuk az elős két év látszik rajta, de még minden eredeti... Műszakilag kifejezetten gondos és rendszeres karbantartást kapott. Teljesen költésg mentes - és ezt az állapotát hosszan meg is tudja őrizn, ha az új tulaj egy ideig nem is figylene a karbantartásra... Nagyon-nagyon az utolsó ára: 560e.)
300wattos a mélyláda - dübörgéssel nemlesz gond, de ehhez kéne neked kb 150watt körüli közép is, hogy ne csak a dübörgés legyen...
van nekünk közép is, jól is szólnak, csak az nem eladó
én lentebb már írtam hogy írd meg mik a paraméterei, meg egy képet is kérnénk.
nemtom milyen a másik csopper amit néztél, de ebben nem csalódnál. csilli-villi, újszerű állapotú. és valóban női tulajtól. 13-14e km van benne.
mész te is dagonyázni Csabával?
attól függ merre?