http://sadaweb.hu/kategoria/ga... alakul a galéria :D még a második napot most nézem át :D de gyerekek ez volt eddig a legfaszább majdnem olyna mint a hárdozás :D
nemjó beszész komám. keríccsed elő a szó jelentését a szürke állományból
na majd húsvétkor bepótoljuk gárgyánban.
hozz sofőrt magaddal
jah, és quad verseny nem lesz húsvétkor gárgyánban tudtommal, mert nincs jelentkező. a gárgyáni pálya kb 1/4-ede a régi pályának (levan zárva a rét, csatorna stb).
vazz taki pedig már szurkoltam ,hogy alberthoz kerül a géped mire hazatérek és végre a helyes enduróóós útra tér !
Ami BOccnál van WRF azt nem akarja inkább SDI cseréln ia csopperra ? az is elég jó gép mint a DRZ :D
nem muszáj teljes hangerőn nyomatni, csak amikor miniszoknyás lánykák sétálnak az utcába
gyere át valamikor (elötte csörgess meg) és nézd meg. tudod hol lakunk.
Hát a másikról mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy jó és megbízható st... stb... - de alapvetően annyira nem izgat, mert ugye robogó helyett, aszfaltra szánom.
Mindenesetre a gasgasos csere - ma megesik. Délután 3-ra jönnek érte, így a jelenlegi állapot szerint a drz már csak kp-ra lesz eladó...
(Amúgy 2005. októberében vettem, az akkor még létező szegedi suzuki kereskedésben, kb. 1-2 évet intenzíven használtam, aztán elkedztünk tirálozni és a drz ment a sűlyesztőben... mondjuk az elős két év látszik rajta, de még minden eredeti... Műszakilag kifejezetten gondos és rendszeres karbantartást kapott. Teljesen költésg mentes - és ezt az állapotát hosszan meg is tudja őrizn, ha az új tulaj egy ideig nem is figylene a karbantartásra... Nagyon-nagyon az utolsó ára: 560e.)
300wattos a mélyláda - dübörgéssel nemlesz gond, de ehhez kéne neked kb 150watt körüli közép is, hogy ne csak a dübörgés legyen...
van nekünk közép is, jól is szólnak, csak az nem eladó
én lentebb már írtam hogy írd meg mik a paraméterei, meg egy képet is kérnénk.
nemtom milyen a másik csopper amit néztél, de ebben nem csalódnál. csilli-villi, újszerű állapotú. és valóban női tulajtól. 13-14e km van benne.
na majd húsvétkor bepótoljuk gárgyánban.
hozz sofőrt magaddal
jah, és quad verseny nem lesz húsvétkor gárgyánban tudtommal, mert nincs jelentkező. a gárgyáni pálya kb 1/4-ede a régi pályának (levan zárva a rét, csatorna stb).
Ami BOccnál van WRF azt nem akarja inkább SDI cseréln ia csopperra ? az is elég jó gép mint a DRZ :D
Ellenben a csoppert mégsem hoztam el - akkor már inkább olcsóbbra tartom a kis pamperát...
legalább jóáron?
Ilyen ez a mainap.
gyere át valamikor (elötte csörgess meg) és nézd meg. tudod hol lakunk.
majd mutasd meg milyen gép amit cserélsz.
Mindenesetre a gasgasos csere - ma megesik. Délután 3-ra jönnek érte, így a jelenlegi állapot szerint a drz már csak kp-ra lesz eladó...
(Amúgy 2005. októberében vettem, az akkor még létező szegedi suzuki kereskedésben, kb. 1-2 évet intenzíven használtam, aztán elkedztünk tirálozni és a drz ment a sűlyesztőben... mondjuk az elős két év látszik rajta, de még minden eredeti... Műszakilag kifejezetten gondos és rendszeres karbantartást kapott. Teljesen költésg mentes - és ezt az állapotát hosszan meg is tudja őrizn, ha az új tulaj egy ideig nem is figylene a karbantartásra... Nagyon-nagyon az utolsó ára: 560e.)
van nekünk közép is, jól is szólnak, csak az nem eladó
nemtom milyen a másik csopper amit néztél, de ebben nem csalódnál. csilli-villi, újszerű állapotú. és valóban női tulajtól. 13-14e km van benne.