hát gondolom ezek a ts-r 32 küllősek...ahoz...nemis tom...enyémbe elég drága lett mert 36 küllős...meg elég márkás....de nemtudom milyen mehet bele....cagiva mito felnikkel lehet, vagyis Rxbe azt belelehetett tenni...igaz h a kereket megkellet fordítani a lánckerék miatt....bár a tsr-be jó lenne....hát nemtudom méricskélni kell meg megkell kérdezni pár embert h mondjuk a mito felni méreteit....viszont ha küllőset akarsz akkor vagy kiadsz érte annyit vagy nemlesz sm-ed
hy! Valaki gondolkodott már azon hogy supermoto-t farag tsr-jéből, de túl soknak találta a szett árárt?
Nekem volna egy ötletem csak nem tom hogy megvalósítható e?! Nem lehet egy másik motor első kerekét (pl: simson, stb) átfűzetni? szerintem töredéke lenne a költség! Vélemények?
Helló! Ha megvan még a motorod, tudni szeretném hol lehet megnézni, kipróbálni?
Nekem van egy szép Apriliám, 125-ös RX, 34 lovas, kitűnő kezdő-tanuló motor. Ezt szeretném nagyobbra cserélni. (talán téged is érdekelne értékegyeztetéssel)
Kösz., Király
nekem is mondták hogy rakhatok egy kicsit de fölösleges mert az olajszivattyú bovdenjét feljebb állítottam és igy még majdnem többet is kap meg amugy is fröcsög a kipufogón.nem kéne a hátamra még több.
Ha jóltudom ez a TS-R megvan fúrva nem?