Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csumi?...........igen,ez tényleg boborján.

Jó éjt!
Ok,jó éjt Nektek is,csumi
Fasza.

Zitusnak meg puszi!
Na még 1 uccsót.(Ez Zitusomnak szólt )!"Játszott"picit,vmi nem jól jött ki egykerón,és ebből lett a perec,nem kicsi,de legalább nagy!A blokk megúszta(hála a bukókeretemnek ),de ami körülötte van-volt az lemállott...
Akkor én is jóéjt.
egyedül csak nem maradok!
Kabbe. Menj aludni,fáradtan még hülyébb vagy.A végén kirúgnak....vagy egyedül maradsz a cégnél!
Jó éjt,én is koccolok,jelentkezem még,sziasztok
Én is lépek, vár a dvd, valami pszihotriller Odabújok az én Balboámhoz!
Örülök Neked Bobi , remélem sűrübben fogsz írni! Holnap meló, vége a táppénznek, és ki tudja mi vár rám bennt

Jóéjt barik!
Bepanírozta= összecsukta?
És mi lett vele?
Köszi, hogy szólsz , akkor elcseréljük a Peti simóját 1 röfire!Már megérdemli!
Pedig már majdnem magamra vettem, de ha nem hát nem!
Na jó végiggondoltam és nem is számít meglepetésnek! LEHET! Elvergődök szunyálni h reggel fel bírjak kőni (parfüm). Csókoltatok mindenkités szép álmokat LEHET!
Csak az áttét,műszerfal vissza ennyi,de sokáig nem kellett vele örömködni,mert szegény srác 2 hétre rá bepanírozta!Olyan rántott sajtosan...
Ma megnéztük a múltkori Dinós, Tarkás, Ancsis, gitározós videókat....sírtunk.............a röhögéstől!
11011
Ja?
Nem is gondoltam erre!

Láttam neked egy pipec RF400-at hasznaltauto-n,nem érdekel? Szerintem cserélned kéne!
Ezt neked írtam pancser!
Ezek szerint megvan a múlt heti lottó 5ös nyertese?Majd írok kívánságlistát!
lehet, hogy még az is megvan!?
Inkább a bankszámlájához.....
Igen, az még határozottan korai lenne a tudásodhoz .Szerintem is kicsit várj még vele!
Hová vitték el a tl-t? visszacsináltad utcaivá?
Akkor az.
Akkor viszont muszály lesz mennem vele!
Vagy a 1098? ÁÁÁ,nem...az még korai lenne.....
ETA? Az úgy tudom, hogy pórszívó!

Még nem foglalkoztam a témával,de a szokásos:narancss.mü.a.,szürke váz-blokk,sm.Tipikus "drótszamár"!Legalább megtanulhatok kanyarodni szárazon,jégen már megy