Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mikor lesz az indulás?És honnan?
Szia Ancsa!szombaton mentek Tihanyba ugye? lehet megyek.
A tanárok edzés alatt állnak!
Csóka!
Legalább gyó hírek?
/vagy nádpálcás túlélő tábor jön mostan?/
Itt vagyok,ragyogok,ticcta muslincca vagyokk!
Köccke ,vére alattam a Pacim,és nagyon JÓL!
Sziasztok!

Én hulla vagyok, most értem haza a fogadóóráról.2órát vártam azért, hogy 5 percet beszéljek gyermekem tanáraival..
Ezcsak természetes, s te?
Sziasztok!
Gyól vagyódtok?
Segáz Bali főleg h rendesen üzemel Pircsi. R es gépnél még én sem hallottam hasonló problémáról.
Én még R es változatnál nem hallottam róla,de a blokk szinte ugyanaz. Úgyhogy nincs kizárva a dolog. Egy időnkénti ellenőrzést megér a dolog.
tipushiba a tl-eknél ez a dolog? Tarthatok tőle én is?
Bocsi Dinó, hogy feltéptem a sebeket
Rossz nézni ezeket a képeket! Ezért is nem dobtam fel anno az enyémeket.... Ha jól emléxem Kaposvárról is jönne egy kollega velünk Tihanyba?! Plíz jelentkezz mester és menjünk együtt! 20/461-4435
úúú, nagyon komoly
a gyomrom összeszorult ahogy megláttam....
Senkinek se kívánom, hogy így lássa kedvencét.
Hopp itt egy törött TL kávés csésze. Na és persze az a vaskos hajtókar, ami minden erőt elnyelt és megóvta a főtengelyemet olyannyira, hogy még a centírozást sem igényelte.
Dokok fel pár nagyon csúnya képet! Csak erős idegzetűeknek!
Hopp ez egy henger. VOLT... Szétnyílt mint a tubarózsa!
Jelentem én nem vagyok cukorból, így a szombatot véglegesnek tekintem, aki jön jön, aki nem az otthon marad.
Bázze termeltetek ám rendesen! Mink meg Öcsikével támadunk ami tuti, aztán ki tudja ki vergődik még közénk? Lassan szombat oszt uzsgyi!
Szerintem se. De ennyi embernek kicsit nehéz lenne átszervezni vasárnapra a kiruccanását. Fele ennyi ember nem jönne el. SZERINTEM
Az majd kiderül!
De nem mindegy hogy felhős időben motorozol vagy ragyogó napsütésbe! Szerintem!
Tornyi!
Azért lenne jobb a vasárnap mert 1 fokkal melegebbet mutat mint szombatra? hehehehe

Szerintem abból az esőből se lesz sokminden.
már nem.
Háát az eumet szerint nem igazán!
A Vasárnap jobb lenne szerintem, erős felmelegedést mondanak!
Már csak öt nap. Az időjárás eddig egy csapatban játszik velünk Csak maradjon is így a dolog.