Nincs az az isten, hogy én mégegyszer visszaszereljem a téligumikat. Inkább nem megyünk sehova.
Erre felénk csak az eső esik de az nem kicsit. Hó már ne legyen.
Nah hazaértem a nagy síelésből. Gipsz nélkül
Tegnap már össze is lett dobva a blokk. Következő hétvégén belekerül a vázba és NAGYON REMÉLEM minden oké lesz
Tornyi! Fasza lett a lo...asz! Nagyon pofás lett a vas.
A Tihanyi március 31 ből akkor már április 7 lett ?
Sziasztok!
Ezúton is szeretnék köszönetet mondani PF Vári barátunknak a fáradságos és odadó munkájáért amit a Főnök újra élesztésért nálunk végzett! És köszönet Tornyi mesternek az új dukkóért !
Az eredmény nagyon szép és jó lett majd teszünk fel képeket ha a sport motor engedi.
Mégegyszer KÖSZI-KÖSZI
Igen, jól mondja a Peti, jó kis motorozás volt a mai! Talán még egy kezdetleges on-board felvétel is lesz belőle...
Viszont mire hazaértem, a sz*r is belémfagyott! Amiről Peti se tud, hogy a Szentendre táblától az Árpád hídig olyan dugó volt, hogy full állt minden sor. De én haladtam! Úgy nyíltak szét a sorok előttem, mint Mózes előtt a tenger. Úgyhogy ezt holnap megint ki kell próbálnom...
Mi is motoroztunk ma imrufo-val
Nem bírtam magammal, összeékeltem a motort, fémrecsiszolt, kalapált tankkal, lecsiszolt idomokkal. Gyönyörű volt, de nem ez a lényeg, hanem hogy végre mehettünk kicst. A xenon lámpa pedig valami félelmetes mit művel ha lemegy a nap
Na ma nekünk is sikerült egy nagyon jót motorozni! :)))
Takiék, Ádámék, Sanyiék és mi! K...va jó volt!
Holnap ismét mehetünk!
Jaa és a TFI-t is teszteltem! Ajánlom mindenkinek!
200 felett is dolgozik és úgy megy tőle a vas mint állat!
6500-tól úgy megindul 9000-ig hogy csak lestem! Lent meg sokkal nyomatékosabb!
Ajánlom mindenkinek!
Ancsa a Zeusz-ka nem segített ő volt a főnök és mondta mit hogyan!
Hol lehet rá esélyem?