Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is van olyanom! :) Hát, nem valami jó! Kb 50nél még lehet beszélgetni!
Bár nekem naked mocim van...
nincs ot olyan nagy info áradat,hogy dinonak böngésznie kelljen!
Nah hétfőn megrendeltem és ma már meg is érkezett a zsír új olajszivattyúm. 18 papír volt. Kellemes csalódás ért, ami ritka a mai világba. Olcsóbb lett mint amit mondtak. :)
Jó éjt mindenkinek.

Dinó! Hogy ne kelljen a másikon böngészni a válaszomat
Köszönöm szépen Dinó! A másik fórumon leírtam erre a fórumra is érvényes.
Sziasztok!

Látom termeltetek,ennek nagyon örülök fiaim! Üdvözlet a két újonnan érkezőnek,remélem lesz hozzájuk szerencsénk a TL találkozók alkalmával.
No látom pörögnek itt az események! Üdv a new kollegáknak! Engem is meglepett anyám egy ilyen beszélgetős cumóval, bár mivel főként egyedül csatangolok nehéz lesz bárkit is rákötnöm a cajgra, de legalább van, és nem fecskét kaptam tőle ajándékba. Bali olajpumpa kölle még avagy a másikon válaszoltál?!
Ő a mi divattervezőnk
Tornyi intézte. Kérd meg és csináltat.
Olyan jó kis TLR-es pólóra van valami lehetőség/mód szert tenni amit mát pár kollegán láttam?
Ja! Az élő beszélőt is otthon hagyom!
Belefér a dologba! De túrázáskor nagy segítség lehet! A szemed az úton lehet és cseveghetsz annyonykával anélkül, hogy hátrafelé tenkingetnél felhízott sisakrostéllyal.
Amikor meg elgurul a gyógyszer és száguldozni mész otthon hagyod/hagyjátok "véletlenül" a beszélőt vagy NEM CSAK A BESZÉLŐT :)
nem biztos,hogy ez olyan nagy üzlet,állandóan hallani fogom a mami kiabálását,hogy LASSABBAN,LASSABBAN,ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,VIGYÁZZ! !
Ha csak egy szezont bír ki akkor se sok érte. DE REMÉLEM TÖBBET FOG.
nekem is van, annyit tényleg megér.
Én is kripróbálom! Petit már meg is kértem szerezzen be nekem is egyet.
működik, én már vettem is!
A motoros zokni is jó cucc
Én kiprÓbÁlom vazze,annyit megÉr,mÉg ha nem is mŰkÖdik!
bigoneoszi!

Igen tudom, hogy vannak gondjai a TL el. A Sárkány Levi azt már leélte egy kicsit. A Csabi meg csak rátett. Nem hiszem, hogy könnyen menne neki ez a "motorozás felhagyás" dolog.
sisakbeszélő szett 1500-ért, 3 év garanciával
Gyerekek, támadás a lidlibe!
link
akkor végülis mindenki ott van (3.)
csak még nem lettünk értesítve.
Én is két évet kihagytam, mert megszabadultam a GSX-R-emtől, már nagyon szét lett gyilkolva, 1szercsak elfogyott az a pénz, amennyiért eladtam...
Uhh! De jóó is lenne itt!

Egyszer én is abbahagytam a motorozást 1 évre, de azt hittem hogy beleőrülök!
Aztán megjött az eszem és újra motorozok! :)) Akkor is egy NŐ miatt! Hát még gyerek voltam,
na de többet ilyen nem fordulhat elő velem! :))
Így már 10. éve motorozo és még legalább 2-szor ennyit szeretnék!:)
Akkó én is ottvok...a 4.,5. vagy a 6.
Vázz, Tornyi meg Dinó már ott vannak
Az első két motor az övék