Nah hétfőn megrendeltem és ma már meg is érkezett a zsír új olajszivattyúm. 18 papír volt. Kellemes csalódás ért, ami ritka a mai világba. Olcsóbb lett mint amit mondtak. :)
Jó éjt mindenkinek.
Dinó! Hogy ne kelljen a másikon böngészni a válaszomat
No látom pörögnek itt az események! Üdv a new kollegáknak! Engem is meglepett anyám egy ilyen beszélgetős cumóval, bár mivel főként egyedül csatangolok nehéz lesz bárkit is rákötnöm a cajgra, de legalább van, és nem fecskét kaptam tőle ajándékba. Bali olajpumpa kölle még avagy a másikon válaszoltál?!
Belefér a dologba! De túrázáskor nagy segítség lehet! A szemed az úton lehet és cseveghetsz annyonykával anélkül, hogy hátrafelé tenkingetnél felhízott sisakrostéllyal.
Amikor meg elgurul a gyógyszer és száguldozni mész otthon hagyod/hagyjátok "véletlenül" a beszélőt vagy NEM CSAK A BESZÉLŐT :)
Igen tudom, hogy vannak gondjai a TL el. A Sárkány Levi azt már leélte egy kicsit. A Csabi meg csak rátett. Nem hiszem, hogy könnyen menne neki ez a "motorozás felhagyás" dolog.
Egyszer én is abbahagytam a motorozást 1 évre, de azt hittem hogy beleőrülök!
Aztán megjött az eszem és újra motorozok! :)) Akkor is egy NŐ miatt! Hát még gyerek voltam,
na de többet ilyen nem fordulhat elő velem! :))
Így már 10. éve motorozo és még legalább 2-szor ennyit szeretnék!:)
Bár nekem naked mocim van...