Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elszált az első hengerem és az lesz rajta cserélve meg csapágyak ha már egyszer szét van szedve meg szimeringek tömkelege.
Vagyunk azért elég sokan csak még megkeresésre se hajlandóak csatlakozni hozzánk. De nem erőszak. Aki akar úgyis megtalál minket és rájön milyen nagyszerű csapat vagyunk.
Mi jót tákolsz rajta?
1szer láttam 1 jó nagy SV talit Cseszneken a parkolóban! Ott is volt 1 pár TL...
Inkább már jó napot!
Meg amúgy se sajnos mert még darabokba a gépem.
Eső hijján mást nem tudsz.. :))
Jó reggelt! :)
Bazz megint megnéztem a Nemeshetési tali videóját. És ismét megbizonyosodtam, hogy nagyon jó kis csapatunk van!
noigen, jobbhíjján énis erre gondoltam
tőcsavar a lábtartóba,hézagolás a segédváz és a lóf..sz közé.
Tarka segíts!
Te hová csavaroztad fel az underbigyót? az utaslábtartók csavarjai majd egy centi távol állnak a kütyütől...
De nekem már itt van a szobába csak fel kéne szabni rááá! De addig biztos nem míg nem lesznek kis indexeim!
nem nagy vaszisztdasz! sitty-sutty.Dinonak sincs,úgyhogy nem vagy egyedül!
Akkor már csak én lógom ki a sorból!
Félek belevagdosni, de majd nyáron megcsinálom.
én is így faragtam fel!
Underlófasz fitting service:
nekem ez menetragasztóval meg lett oldva
tegyél alá rugós alátétet.mert kilazul. nekem is ki volt,az alsó.
hát igen, anélkül is van mostanság mire költenem
Anno azt olvastam hogy akkor hajlamos eltörni a fül, ha kilazul és két csavar, és elkezd kotyogni. nekem hálistennek tök ép minden fül
egyenlőre....
Én is csavarok rajta majd! Nem kéne eltörnie.
hát sajna én is inkább romániához vagyok közelebb, ugyhogy a sz@r utakból jut elég sok. marad a lágyabbra állitás.
vagy lágyabbra tekered a csillapítót.enyém oly keméyre volt állítva,hogy 2 átmenő felfogatócsavart is eltört! aztán puhítottam rajta.úgyse versenyzek vele!
aha!az vazze!
de könnyen javítható.amíg nincs mindkettő fül elrepedve,nincs gáz!
Kíméled a szar rázós utakon! Egyik srácnak Romániában kétszeméllyel megpakolva sikerült kivégeznie. Mondjuk nem is csodálom. Azok szinte már nem is utak.
fúúú
ha hazamegyek csak megnézem már az enyémet is
lehetellene "védekezni" valahogy?
(azon kivül, hogy nem ülök rá)