Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy köszi, hogy odaszóltál a poénos, "lesötétezős" adatlap nem kitöltős okoskának!
Jólvan, a kanyarodást benéztem.....
De a váltóknál nekem volt igazam!
csak pénz kérdése!

téged aláztak a vektorokkal,meg a váltóval
Kik azok a bátor elveteműltek, akik vállalták, hogy belőled mestert faragnak?
Te leszel az új Mekk-Mester?
és igen,egész nap dolgozok.
most értem haza.
mesterképzésen voltam!
Te mindig itten lebszelsz?
Egész nap?
Akkor mikor dolgozol?
köszi!
Mindent bele TARKA Team
má kéne!
Most már Ti vagytok soron!!!

suzukibaby
Egy kis tündérke! Már megdögönyözném...
Én pedig bejelenthetem hogy röpke 6 órás út után hazaértem Bóly cityből.
Köszönet Dinónak és Betti asszonynak a szíves vendéglátásért, Muficsnak a köcsögbe szerkesztett babért, Dinószülőknek az ebédért, Öcsikének a feledhetetlen borozásért és Melinek a kertészeti tevékenységekért
Janka belenőtt a ruhájába!!!
Nagy szervíz segédeszközökkel!!!! Öcsike köszi a pincés kaját piát, ja meg a kólát!!!!
Tornyi!

Nem bírtad ki hogy ne szereld be a TFI-t?

Tapasztalat ?! Miben vettél észre változást ?

Valahogy éreztem, hogy be fog válni.
Sziasztok!

Egész délután motorzultunk,háááát be kell,hogy ismerjem,nagyon frankó motort vettem!

Tornyi!

Rocky üzeni,hogy gyertek fel,oszt megdumáljuk a kipuff kérdést.Szerintem hajlik a szóra...

Peti,Dinó!

Szereltek,vagy csak isztok??

Tarka!
Attól félek,hogy nem 100 %,hogy el tudtuk intézni a holnapi jóidőt,ettől függetlenül,ha +10 fok lesz,akkor pattanj fel a seggrakétádra,és gyere le!
Hali gali!!!!!!

Srácok kibaszott jó a TFI!! Ajánlom mindenkinek!!
Rock: Meg kéne beszélnünk a kipuf ügyet!!! Nekem és az igazgatónak is bejön a Bódis!! Mi legyen??
Tarka nincs még msn-ed?
vigyázz nehogy rajtad essen csorba!!
Szeva !
Már túl vagyok rajta ,rágót is bevettem .
Amúgy nem rossz csak a szine meg a formája .
Na de tényleg nem rossz kár azokért a fülekért én levágtam volna ,de még jól jöhet ha vinned kell a pót akkatrészeket meg plussz e.ü. csomagot meg hordágyat meg defibrillátort , na minden jót csak óvatosan bontogasd a szárnyaidat .
Remélem van elég vax-od hogy a nem kívánt dolgok leperegjenek rólad , nehogy csorba essék a barátságunkon .

motoros üdv :Rock
még 2 kiló minusz?
Mivel kurva lassan érsz ide én már megkezdtem a pálinka dézsmálását!!!!!
Csúfos vége lesz ezen 7 végének, nem csak Piri szemszögéből nézve...
Hajnalban indulok le dinó pajtáshoz rommátönkretenni pirosszkát, úgyhogy megkezdem vándorszervíz körutamat. Jövő héten zala lesz az irány