Most, hogy hallottam erről a képességéről már be is protezsáltam a szombati esküvőre a szomszédba, várják szeretettel, délután megy érte a piros ezerötös zsiga benne a tangóharmonikával és a kis kínai szintivel és éjjel előadhatja művészetét az értő közönségnek.
Sziasztok! Feleslegessé vált, szép állapotú Martin dobjaimtól megválnék. 4 csavaros felfogatás, SV 1000-re is jó. Irányár 60000/pár. Elérhető vagyok a 70 206 0339 számon.
Üdvözletem! 2006 Sv 650 s tulajdonosa lettem, jelenleg 53.000 km van benne. Érdeklődöm, hogy ilyen km állásnál mit érdemes átnézni, mivel egyelőre kezelési útmutatót nem találtam - esetleg hozzáférési helyet megköszönnék - hozzá. A próba,- illetve a megtekintés során nem találtam rajta nagy hibát, problémát. Továbbá az első gumi cserés lesz és jelenleg 120/70-es van rajta, de a gyári /60-as (ha jól tudom). Milyet méretűt ajánlatok rá, tapasztalatok alapján. Válaszaitokat előre is köszönöm! Üdv.: János
Nekem pár napja vizsgázott, a rendszámtartóval nem volt gond (legyen prizma), és a sötét plexi se volt semmi jó elrontója :) Az indexet, kipuffot viszont nagyon nézték...
Sziasztok!Holnap megy a motorom műszakira, szerintetek a Puig rendszámtartóval és az új index-ekkel lehet bukás? Gondolom a sötétített plexit viszont cseréljem vissza a gyárira...Köszi előre is a választ!
kérdeztem a motorrados szakit, h ök mit raknak bele. mondta hogy a gyári az 10w olaj,de ha már sokat futott és lágy a telo rugója,akkor 15w raknak bele,attol picit keményebb lesz a müködése.
Viktor is celeb lesz.
http://totalbike.hu/technika/2017/08/15/turaemelo_a_baratod/
de vizsga elött menj be kérdezd meg,h mit cserélj vissza.
telószárankén 368ml 405ml vagy 485ml???