Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szarul jött ki a lépés

ha ezt tudom, h ilyen népes a társaság, a csajjal elmentem volna máskor ...mivel becsúszott egy extra meló, így kapásból buktam/buktunk 1.5 órát az indulással...Simán első lehettem volna a padoknál.
A szentendrein van trafi hátulról?A 130 az sok a megyeri híd magasságában?:D
*update: amikor leért a lábtartó az kicsit para volt
púpos gyerek a prés alatt?

mert, mit csináltál a gépsárkánnyal?

holnap gurulás, valahol a környéken, valszeg irány szentlaci...mert utassal kicsit macerás.Bár az utasom megjegyezte, h kurvára bejött neki, mikor az egyik alkalommal egész jól megdőltünk a kanyarban (hehe, leért a lábtartó ).Csak utassal nem akartam előadni a fetrenbergert, úgyhogy inkább nem forszíroztam...

délutánra gondoltam.mondjuk úgy 3 körül start? szentlaci odavissza?

kedden meg a csajjal felnézünk a várba is, de a progi még képlékeny, gondolom "melózol"
Na talán összeállt a gépem végre...
Így az elmúlt pár napot be kéne pótolnom,d e ehhez már fáradt vagyok.
Zsé, te hogy alakulsz?
látod, az ezredes már 6000 körül leadja a kisSV teljes teljesítményét, azt mégse kell félni a csekktől...mondjuk én is csak ettől parázom
eddig aszittem, h én vagyok a csapatban a lassító erő
úgy néz ki, h másképp alakul az élet

a többit mail-en.
Gyorshajtasra ott a palya.Ott nincs trafi.
Hát nekem meg igen! Megpróbálom kimotorozni a tanulónőimotor 72 Le-ét , de mindíg azon kapom magam hogy villan a vaku ,gyün a csekk. Most tartok 58 le-nél! Soha nem jutok így el 72-ig!

Na ja.Nem vagyok valami gyors de legalább lassú.
Nekem még nem gyött csekk.
Ha veled vagyok akkor te vagy a húzóerő! Mindíg visszahúzol a gyorshajtástól!

De legalább nem kapsz 30k-s büntit.
Én meg mindíg pofára esek! Tegnap dél óta nem voltam a fórumon ,erre beszerveztek egy közeli túrát ,és már túl is vagytok rajta! Hoggyazzzaaa.....
Én pestiesen aszondanám (bár nem vagyok pesti) hogy nem esek pofára lépten-nyomon.
Látod ez is eredmény! "Kis lépés az emberiség számára ,nagy lépés a Zoli számára"
Szabadon átköltve: TL.
Cupákoltatja akinek 6 annya van örülök hogy lassan arra megy amerre naggyábol akarom.
Lehet cupákoltatni kanyarba na seggét!
ja igen az lemaradt hogy az SVvel ilyet nem fogok,max bukógomba tesztelés terhe mellett de azt meg nem vállalom be
nem azért "cinkes" az SV kezdőkézbe mert vibrál,hanem azért mert jópofa a motorféke,meg kicsi a nyomatéka Én az R-rel kakucson játszottam olyat hogy egyenes végén vissza kettő (hogy meginduljon a segge) föl 1 majd rádönt így csúszva érkeztem a kanyarhoz persze nem olyan profin mint az arcok a "jutubin",-de érzésre jó volt,látványra meg amúgy is csapni való volt az egész produkcióm,legalább én jól szórakoztam -na szal szerintem kezdőmotornak az SV túl...túl V2.Amúgy az 1 hengeres is ráz mint a fene bár asszem a gs pont sor2 (?)
Ahoj Mester!
Mi a helyzet?Jó a paripa?A festéssel/papírozással hogy állsz?Papírmunkával kapcsolatban lenne pár kérdésem..
csúnya szart nem veszünk!motorból csakis SV-t

esetleg később gyíkszarezer, de már nem is vállalom, mert mindig kapok érte
téptem neki ahogy tudtam, így is elkéstünk a melóból

holnap pótolom a mulasztást!mea culpa...

sok köcsög autóst úgy kellett leszorítani, mert a 70es táblánál 70nel mentek a gecik
Gládiuszt Neki!
ő nem olyan...pont az sv vibrátorossága fogta meg

mondtam neki, h van lányverzió is belőle , erre megörült neki és venni akar...Ezzel a lánnyal megfogtam az isten lábát
, tényleg baromira sajnálom sokat vártatok?Nem így volt tervezve.Eredetileg 2:30kor csüccsentünk volna le a csajjal a padokhoz, aztán , így most ez a progi is megcsúszott.

Henti, jóféle áru-t hoztam?

nézzétek a jó oldalát, odataláltatok a sasfészekhez

vendégeim vagytok egy körre

holnap van aki gurul innen Visegrád felé?.A te dobod viszont ultrabrutál!Nem lőttek még le a zsaruk érte?Ha nagyon húzod neki, már kicsit magas is a hangja, ha újratömetnéd, megint jó mély mennydörgés lenne