ha ezt tudom, h ilyen népes a társaság, a csajjal elmentem volna máskor ...mivel becsúszott egy extra meló, így kapásból buktam/buktunk 1.5 órát az indulással...Simán első lehettem volna a padoknál.
A szentendrein van trafi hátulról?A 130 az sok a megyeri híd magasságában?:D
holnap gurulás, valahol a környéken, valszeg irány szentlaci...mert utassal kicsit macerás.Bár az utasom megjegyezte, h kurvára bejött neki, mikor az egyik alkalommal egész jól megdőltünk a kanyarban (hehe, leért a lábtartó ).Csak utassal nem akartam előadni a fetrenbergert, úgyhogy inkább nem forszíroztam...
délutánra gondoltam.mondjuk úgy 3 körül start? szentlaci odavissza?
kedden meg a csajjal felnézünk a várba is, de a progi még képlékeny, gondolom "melózol"
Hát nekem meg igen! Megpróbálom kimotorozni a tanulónőimotor 72 Le-ét , de mindíg azon kapom magam hogy villan a vaku ,gyün a csekk. Most tartok 58 le-nél! Soha nem jutok így el 72-ig!
nem azért "cinkes" az SV kezdőkézbe mert vibrál,hanem azért mert jópofa a motorféke,meg kicsi a nyomatéka Én az R-rel kakucson játszottam olyat hogy egyenes végén vissza kettő (hogy meginduljon a segge) föl 1 majd rádönt így csúszva érkeztem a kanyarhoz persze nem olyan profin mint az arcok a "jutubin",-de érzésre jó volt,látványra meg amúgy is csapni való volt az egész produkcióm,legalább én jól szórakoztam -na szal szerintem kezdőmotornak az SV túl...túl V2.Amúgy az 1 hengeres is ráz mint a fene bár asszem a gs pont sor2 (?)
, tényleg baromira sajnálom sokat vártatok?Nem így volt tervezve.Eredetileg 2:30kor csüccsentünk volna le a csajjal a padokhoz, aztán , így most ez a progi is megcsúszott.
Henti, jóféle áru-t hoztam?
nézzétek a jó oldalát, odataláltatok a sasfészekhez
vendégeim vagytok egy körre
holnap van aki gurul innen Visegrád felé?.A te dobod viszont ultrabrutál!Nem lőttek még le a zsaruk érte?Ha nagyon húzod neki, már kicsit magas is a hangja, ha újratömetnéd, megint jó mély mennydörgés lenne
ha ezt tudom, h ilyen népes a társaság, a csajjal elmentem volna máskor
A szentendrein van trafi hátulról?A 130 az sok a megyeri híd magasságában?:D