Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemkéne.
Azmár a 4. vagy 5. infarktus lenne mostanában.
Legközelebb körözök egy elemlámpával...
Láttam!
Majd kiestél a sisakból, annyira csodálkoztál.
A fehér fordokat kifejezetten nemszeretem ha háttal állnak jobb oldalt.
Néztem is hogy mit integet ez a kékruhás zsaru a kocsija mellett.
Nem volt szabvány integetés.
jah. A Fordos :D
Na grat mindenkinek a jó szórakozáshoz. Nekünk nem jött össze!
Ma mindenkit inzultálnak az ótósok.
Basszátok meg, én a körforgalmaknál mindig kifogom a balfaszokat. Ember majdnem lesodor, kiengedem, melléállok pirosnál megkérdezem, hogy ezt mégis hogy gondolta (kicsit extrémebben megfogalmazva...). Erre ilyet szól, hát ott jobbkéz szabály van! Na itt pillanatra elakadt a szavam, majd fennhangon felvilágosítottam hogy is működik a körforgalom a KRESZ szerint. Döbbenet!
az első a sógimé volt, a másodikkal Henrick barim 2006-ban + nyerte a motorépités oldalkocsis kategóriáját
A fordos?
Hehe.
Nem láttál Esztergomból kifele? Az út mellől integettem mint valami gyerek, aki motorosokat lát!
Na. Mi ott lakunk. Legközelebb szabad megállni egy üdítőre.
A Busa szép! szerintem az ilyen lecsatolhatós féle
Köfi.
A terepes elmegy de a kocsikerekes sv nem túl vezethetőnek néz ki.
émmeg titépem a nyaki ütőerét és arra akasztom fel
Amit beszétünk itten vanee
És ha valaki aszongya várjuk meg Zsét arra ráülök míg elmúlik neki a rohama.
Én is ithon
Faszát gurultunk, dumáltunk , köszi a délutánt
örültem az új személyes talinak Kgb és neykóya
Sanyi Te meg keresztelőre siettél Zsé + +mutatta magát aztán már húzta is haza a nerczharisnyáslánykát
Sorhárom vazze.
De.
Ott tipegtem mögötted.
Néha volt .
Tényleg pacira meg lehetett volna állni.
Vidi elég érdekesen sikerült nem olyan szar de nem is jó.Majd meglátom mennyit vesztek konvertáláskor.
ja-ja....az elsőre SV-t vásárló nők többnyire vagy abbahagyják a motorozást vagy rövid úton sor4-et vesznek...
egy páran árulják a gépet,bár ha még nem ült motoron én előbb egy GS500asra ültetném rá
fuuuu gyerekek, rovid de fasza gurulas volt

zoli koszi az onboard vidit, a csajszi is orulni fog neki szerintem

remelem nem mentem tul lassan...nem akartam megijeszteni az utasom, most ult eloszor mocin!

S tudjatok mi a legjobb?Leszallt a hajo elott a mocirol es az elso szava: ez isteni volt.Mennyi ideig tart lerakni a jogsit?

ES MOTORT AKAR VENNI , kisSV-t gondoltam.Van aki eladna a mocijat?Ajanlatokat emailben pls
Jelentem itthon pont a családdal 1ütt értem haza
Jó volt a mai gurulás!
Kár hogy Sanyiék nem álltak meg
akkor vazze....
Mikor hívtalak akkor azért hívtalak, mert előttünk mentél el! Ott ültünk a kilátóban! Intettünk is ti meg whroooom.... Gss meg Te voltatok!